Lees meer

new-year-4660439_1920.jpg

Eindejaarsspecial 2020

Wat kunt u als ondernemer fiscaal dit jaar nog regelen? Zijn er voor de dga belangrijke aandachtspunten die voor 1 januari 2021 geregeld moeten zijn? Op welke zaken moet u zich als werkgever voorbereiden op het nieuwe jaar? Wilt en kunt u nog een schenking doen aan uw (klein)kinderen? Deze zaken en meer staan in de Eindejaarsspecial 2020.

Download de special voor meer informatie!

Lees meer
BRD balie4.jpg

Ondernemers weten waarom

Bij ESJ zijn we ondernemers in hart en nieren.
Als middelgroot kantoor bieden wij the best of both worlds. Wij kijken niet naar het verleden, maar houden onze blik gericht op de toekomst.
Samen met u bepalen wij uw doelstellingen en verleggen we grenzen.

Lees meer
OHT buiten.jpg

Onze filosofie

Wij gaan voor het beste voor onze klanten, lokaal en internationaal. Daarbij gaan we een stap verder dan andere bedrijven. We gaan uit van het levensloopconcept, want zakelijk is even belangrijk als privé.

Lees meer
ZWD buiten4.jpg

Relatiebeheerder bij ESJ

Een relatiebeheerder van ESJ is de sleutelfiguur tussen u, uw onderneming en onze organisatie. Hij is uw eerste aanspreekpunt en klankbord. Hij heeft oog voor alle zaken die van belang zijn bij uw zakelijke en persoonlijke activiteiten.

Lees meer
Foto jongen groei.jpg

Size matters

Omvang en grootte zijn belangrijk voor de verkoop van uw bedrijf. Christian Kefilev (Corporate Finance adviseur) legt uit waarom dit zo is en wat u kunt doen als u van plan bent om uw onderneming over 5 tot 10 jaar te verkopen.

Lees meer
collage.jpg

Ons team

Maak kennis met ons team

Lees meer
OHT hal2.jpg

Mijn ESJ: Grenzeloos gemak!

Als het gaat over uw financiële informatie zijn efficiency, veiligheid en continuïteit erg belangrijk. Met Mijn ESJ, uw persoonlijke website, kunt u op een snelle en veilige manier informatie beheren en met uw adviseur uitwisselen.

Lees meer
ZWD bg3.jpg

Werken bij ESJ

Financiële planning begint met carrièreplanning.
Bij ESJ krijg je alle kans om uit te groeien tot een financial engineer.

Lees meer