We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

Salarisadministratie: meer dan een loonstrook

Salarisadministratie uitbesteden bij ESJ salarisadviesbureau

De salarisadministratie is voor veel ondernemers een lastige en tijdrovende klus. U heeft misschien net te weinig kennis in huis of u heeft het gewoonweg te druk. U wilt de salarisadministratie het liefst uitbesteden, dit kunt u met een gerust hart aan ESJ overlaten. Zo heeft u tijd voor waar u écht goed in bent: ondernemen! Meer dan 1000 MKB ondernemers gingen u al voor. Wilt u een gratis demo? Vul dan dit contactformulier in.

ESJ staat voor u klaar

U bent een MKB ondernemer en of u nu 1 of 100 medewerker(s) heeft, actief bent in de handel, metaalindustrie, transport, horeca of dienstverlening; ESJ zorgt voor uw salarisadministratie. Bij ESJ salarisadviesbureau krijgt u meer dan alleen een loonstrook. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • uitgebreide journaalposten, indien gewenst per afdeling of kostenplaats
  • toepassen van CAO-regelingen en CAO-lonen
  • meldingen pensioenfonds, Arbodienst of verzekeraar

U kiest zelf welke onderdelen van de salarisadministratie u wilt uitbesteden aan ESJ. 

Salarisadministratie MKB eenvoudig met Nmbrs

Met Nmbrs, ons salaris- en HR pakket, is de salarisadministratie voor het MKB gemakkelijker dan ooit. U geeft in een beveiligde omgeving eenvoudig en efficiënt salarismutaties door. Het is ook mogelijk zelf zaken in Nmbrs te regelen. Met Nmbrs optimaliseert u uw personeelsadministratie. Lukt het even niet? U kunt altijd een beroep doen op de professionals van ESJ.

Uw medewerkers krijgen via een handige app op hun telefoon toegang tot hun persoonlijke gegevens en loonstroken. Met de app is het o.a. mogelijk om heel eenvoudig verlof aan te vragen of gewerkte uren bij te houden. Daarnaast kunnen medewerkers gemakkelijk hun uren invullen en bijhouden. 

Salarisadvies op maat

Gaat u als MKB ondernemer uw salarisadministratie uitbesteden aan ESJ? Graag bespreken wij met u in een vrijblijvend gesprek al uw salarisvraagstukken. Op deze manier krijgt u een beter beeld bij de oplossingen die ESJ salarisadviesbureau biedt voor uw salarisadministratie. Neem voor meer informatie contact op met een van onze vestigingen:
Breda
Zwijndrecht
Oosterhout

Gerelateerde artikelen

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Klik hier »×