We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

Rekentool berekenen NOW 1.0

Als uw bedrijf in aanmerking komt voor de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW) kunt u via onderstaande rekentool de compensatie berekenen.

Berekenen NOW rekentool 1

NOW-Rekentool uitgebreid

In aanvulling op de eerder ontwikkelde rekentool heeft ESJ een aanvullende rekentool ontwikkeld.

Deze rekentool kunt u gebruiken om een vergelijking te maken tussen het te ontvangen subisidievoorschot en de definitief te ontvangen subsidie. Vul hiervoor rekentool 1 en rekentool 2 in.
Berekenen NOW rekentool 2

Op dinsdag 31 maart 2020 heeft het kabinet een nadere invulling gegeven aan de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW). Klik hier voor meer informatie.

NOW 2.0

Op woensdag 20 mei 2020 kondigde het kabinet middels een kamerbrief het Noodpakket 2.0 aan. Diverse maatregelen uit het Noodpakket Banen en Economie van 17 maart worden verlengd. Daarnaast bevat het Noodpakket 2.0 ook op diverse punten wijzigingen ten opzichte van het eerste pakket. Klik hier om het artikel te lezen.

Contact

Heeft u vragen over de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud? Neem dan contact op met uw contactpersoon binnen ESJ. Ook kunt u contact opnemen met Jeroen Uitermark (kantoor Oosterhout, jeroen.uitermark@esj.nl).

Meer weten over de maatregelen die getroffen zijn naar aanleiding van het coronavirus? Op onze themapagina ‘maatregelen coronavirus’ vindt u de meest actuele informatie.

Gerelateerde artikelen

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Klik hier »×