Menu Inloggen Mijn ESJ

Ontmoet ESJ tijdens Maritime Industry 2017

12 april 2017

9, 10, 11 mei aanstaande vindt Maritime Industry plaats bij Evenementenhal Gorinchem. Meer dan 500 producenten, importeurs, constructeurs, groothandelaren en toeleveranciers presenteren daar hun oplossingen aan ruim 16.000 vakbezoekers uit de binnenvaart, zeevaart en visserij. Ook dit jaar zijn de nautisch specialisten van ESJ aanwezig op de beursvloer van Maritime Industry.

Kennis delen en kennismaken

Maritime Industry is voor het team van ESJ de uitgelezen gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de maritieme sector.  Veel onze klanten en relaties zijn als standhouder of als bezoeker aanwezig. Het is dus een ideale basis om te netwerken en om contacten te leggen.

Vraag hier eenvoudig uw gratis e-tickets aan

Wij ontmoeten u graag als bezoeker van Maritime Industry 2017!  U vindt ons deze dagen in standnummer 207. Neem contact met Brigitte Reijnen, via brigitte.reijnen@esj.nl  om de gratis toegangstickets aan te vragen.

Binnenvaartadvies

Natuurlijk kunt u altijd een beroep doen op de specialisten van ESJ. Neem met al uw vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met het binnenvaartadviesteam op onze vestiging in Zwijndrecht.

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »