We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

Pietersen Elektriciteit & ESJ: advies loont

1 maart 2017

Testimonial HR - Pietersen logo

” ESJ heeft ons veel werk uit handen genomen. Dankzij ESJ weten we nu hoe we het personeelsbeleid op een juiste manier kunnen vastleggen en uitvoeren. ”

Liesbeth Stuij, Hoofd financiële administratie en HR bij Pietersen Elektriciteit B.V.

Pietersen Elektriciteit B.V. is een middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf gevestigd in Vlaardingen. Liesbeth Stuij, Hoofd financiële administratie en HR, schakelde ESJ in, omdat ze ondersteuning zocht bij het beleid van het functioneren en beoordelen van de medewerkers van Pietersen. 

Wat heeft ESJ gedaan?

In de vorm van persoonlijke gesprekken zijn er volledig nieuwe functionerings- en beoordelingsformulieren samengesteld. ESJ heeft een aantal functionerings- en beoordelingsgesprekken begeleid en geëvalueerd. Ook het afronden en verzenden van de formulieren naar de werknemers heeft ESJ geregeld.

” ESJ heeft voornamelijk duidelijkheid gecreërd. En dit is een vereiste voor het goed functioneren van de medewerkers. Door procedures en een beleid op te stellen, weten onze medewerkers wat er van hun verwacht wordt en wat zij hiervoor terugkrijgen. Dit kan wrijving binnen de organisatie voorkomen, ” aldus Liesbeth.

Wat biedt ESJ HRM-advies u?

Benieuwd waarbij wij U kunnen helpen? Neem contact op met de salaris- en HR professionals van ESJ of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via hrm@esj.nl. Meer informatie over onze HR-diensten vindt u op onze themapagina HRM-advies.

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »