We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

ESJ Breda

ESJ Breda

ESJ Breda heeft voor u altijd de juiste specialist in huis voor accountancy, fiscaal advies, een audit en financieel advies. Bent u op zoek naar een accountant en/of belastingadviseur? Vanuit onze vestiging aan het Cosunpark in Breda staan wij u graag bij met onafhankelijk financieel advies, zowel zakelijk als privé.

U kunt eenvoudig een afspraak maken voor fiscaal of financieel advies in Breda, door telefonisch contact op te nemen met ESJ Breda.

Neem contact op met ESJ Breda
Cosunpark 10
4814 ND Breda
+31 (0)88 0 320 600
breda@esj.nl

ESJ Breda steunt

Het Jeugdsportfonds

ESJ Breda steunt Het Jeugdsportfonds

De droom van het Jeugdsportfonds is dat alle kinderen in Breda zich kunnen ontwikkelen door aan sport of actieve kunstbeoefening te doen, ongeacht de financiële situatie thuis.

Meer informatie: breda.jeugdsportfonds.nl

De Jonge Balie

De jonge balie 1

De Jonge Balie bevordert de goede uitoefening van het beroep van advocaat en behartigt de belangen van jonge advocaten. Ook onderhoudt zij contact met andere groeperingen van advocaten, zowel in Nederland als daarbuiten.

Meer informatie: www.jongebaliebredamiddelburg.nl


Villa Pardoes

villa-pardoes

ESJ is sponsorambassadeur van verschillende organisaties. Geheel belangeloos zetten wij ons netwerk in om bedrijven enthousiast te maken voor sponsoring en om sponsoracties te realiseren.

Als sponsorambassadeur werven wij onder andere nieuwe sponsors voor Villa Pardoes.
Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

Meer informatie: www.villapardoes.nl

Wilt u weten wat ESJ als sponsorambassadeur voor u kan betekenen? Neem dan contact op met communicatie@esj.nl

Nac Breda

Logo_NAC_Breda

Waar Nac Breda door middel van de “Nac street league”, “Playing for succes”, “Nac in de buurt”, “Nac Oldstars” en “Niemand buitenspel” maatschappelijk haar steentje bij draagt, draagt ESJ bij aan het succes van Nac.

Nac Breda biedt de stad en haar inwoners maatschappelijke steun en ook op zakelijk gebied is de club zeer betrokken in haar omgeving. Genoeg reden om vanuit ESJ Audit en Assurance de Nac Breda te ondersteunen in de vorm van sponsoring.

Voor meer informatie: www.NAC.nl

Stichting voor Sara

logo voor sara

Het team van ESJ Audit steunt de Stichting voor Sara. Deze stichting strijdt voor onderzoek naar zeldzame spierziekten, en daarbij MDC1A in het bijzonder.

Op de website www.voorsara.nl is te lezen wie Sara is en welke ondernemingen en personen naast ESJ deze Stichting een warm hart toedragen. Wij onderschrijven de woorden van Rico Verhoeven op de website voor Sara: Knok je mee?!

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Klik hier »×