Menu Inloggen Mijn ESJ

ESJ Breda

Met adviseurs op het gebied van accountancy, belastingadvies, audit en corporate finance heeft ESJ Breda altijd de juiste specialist in huis. Bent u op zoek naar een accountant en belastingadviseur in Breda? Vanuit onze vestiging aan het Cosunpark staan wij u bij met onafhankelijk financieel advies zowel zakelijk als privé. Bezoek onze vestiging aan het Cosunpark in Breda of neem telefonisch contact op met een van onze accountants of belastingadviseurs.

Neem contact op met ESJ Breda
Cosunpark 10
4814 ND Breda
+31 (0)88 0 320 600
breda@esj.nl

ESJ Breda steunt

Het Jeugdsportfonds

ESJ Breda steunt Het Jeugdsportfonds

De droom van het Jeugdsportfonds is dat alle kinderen in Breda zich kunnen ontwikkelen door aan sport of actieve kunstbeoefening te doen, ongeacht de financiële situatie thuis.

Meer informatie: breda.jeugdsportfonds.nl

Flevum Zeilregatta

flevum-zeilregatta

De zeilregatta is uitgegroeid tot een begrip bij de zeilende leden van Flevum. De 6e editie van dit jaarlijks terugkerend evenement wordt vrijdag 28 augustus 2015 wederom georganiseerd vanuit de haven van St. Annaland, Zeeland.

Meer informatie: www.flevumzeilregatta.nl

De Jonge Balie

De jonge balie 1

De Jonge Balie bevordert de goede uitoefening van het beroep van advocaat en behartigt de belangen van jonge advocaten. Ook onderhoudt zij contact met andere groeperingen van advocaten, zowel in Nederland als daarbuiten.

Meer informatie: www.jongebaliebredamiddelburg.nl


Villa Pardoes

villa-pardoes

ESJ is sponsorambassadeur van verschillende organisaties. Geheel belangeloos zetten wij ons netwerk in om bedrijven enthousiast te maken voor sponsoring en om sponsoracties te realiseren.

Als sponsorambassadeur werven wij onder andere nieuwe sponsors voor Villa Pardoes.
Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

Meer informatie: www.villapardoes.nl

Wilt u weten wat ESJ als sponsorambassadeur voor u kan betekenen neem dan contact op met communicatie@esj.nl

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »