We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

HR Advies

Omdat duidelijkheid meer werkt

Omdat duidelijkheid werkt

Onderzoek wijst uit dat medewerkers beter functioneren wanneer ze duidelijkheid hebben. Door procedures en beleid op te stellen, weten de medewerkers wat er van hen verwacht wordt en wat zij hiervoor terug krijgen. Dit kan wrijving binnen uw organisatie voorkomen.

Haal optimaal rendement uit uw personeel

ESJ helpt u graag met HR advies op maat, gebaseerd op onderstaande vraagstukken;

Werving en selectie

Werving en selectie is een belangrijk onderdeel van het personeelsbeleid. Hoe vind en selecteer je de juiste kandidaten? Op zoek naar personeel? Maak samen met ESJ de juiste keuze.

Arbeidsvoorwaarden, functioneren en belonen

Hoe ontwerp je een Arbeidsvoorwaardenbeleid vertaalt naar de visie van uw bedrijf? Zijn uw arbeidsvoorwaarden marktconform? Aan welke voorwaarden moet een beloningsbeleid voldoen? Met HR advies van ESJ beantwoordt u deze vragen.

Salarisadministratie voor verschillende soorten bedrijven

Of u 1 of 100 medewerkers heeft, actief bent in handel, metaalindustrie, transport, horeca, dienstverlening of als agrarisch bedrijf, ESJ neemt MKB-ondernemers deze zorgen uit handen. Bepaal zelf welke onderdelen van salarisadministratie u door ons laat verzorgen. Van volledig ontzorgd tot self service met een applicatie in de cloud.

Dossieropbouw en personeelsadministratie

Bouw altijd een dossier op, ook als het goed gaat! Zo heeft u altijd alles bij de hand wanneer het nodig is. De HR specialisten van ESJ vertellen u graag meer over de opbouw van een personeelsdossier.

Subsidies en HR Scan

Het kan zijn dat u teveel sociale premies betaalt en (nog) niet gebruik maakt van alle subsidies en kortingen op premies en loonbelasting. Lees hier meer over de subsidie- en HR Scan.

Verzuim en re-integratie

Het op de juiste manier aanpakken van de oorzaak van het verzuim zorgt voor een positieve gedragsverandering. Het effect: verlagen van uw financiële risico’s, meer arbeidsvreugde en een betere sfeer binnen het team. Lees hier wat ESJ in samenwerking met Argo Advies voor u kan betekenen.

Ontslag

Personeel ontslaan? Wat de reden ook is, bij een ontslagtraject is het van belang dat u tijdig weet welke stappen u dient te ondernemen. In het proces voorafgaand aan het moment waarop ontslag onvermijdelijk is, maken onze HR adviseurs zich sterk om u zo goed mogelijk te adviseren en te ontzorgen.

Online HR vraagbaak

Met HR Checkit vind u het antwoord op al uw HR-vragen. Deze online personeelszaken portal ondersteunt bij al uw eerstelijns HR-vragen. Denk aan hoe om te gaan met een disfunctionerende werknemer, een zieke medewerker of zaken met betrekking tot verlof.

Download hier onze HRM flyer.

ESJ levert u een return on investment met scherpzinnig HR advies

Neem contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via hrm@esj.nl of neem contact op met een van onze kantoren bij u in de buurt:
Breda
Zwijndrecht
Oosterhout

Gerelateerde artikelen

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Klik hier »×