Menu Inloggen Mijn ESJ

HR Advies

Omdat duidelijkheid meer werkt

Onderzoek wijst uit dat medewerkers beter functioneren wanneer ze duidelijkheid hebben. Door procedures en beleid op te stellen, weten de medewerkers wat er van hun verwacht wordt en wat zij hiervoor terug krijgen. Dit kan wrijving binnen uw organisatie voorkomen.

Haal optimaal rendement uit uw personeel

Onze HR adviseurs bieden u ondersteuning bij onderstaande vraagstukken;

Werving en selectie
Werving en selectie is een belangrijk onderdeel van het personeelsbeleid. Hoe vind en selecteer je de juiste kandidaten? Op zoek naar personeel? Maak samen met ESJ de juiste keuze.

Arbeidsvoorwaarden, functioneren en belonen
Hoe ontwerp je een arbeidsvoorwaardenbeleid vertaalt naar de visie van uw bedrijf? Zijn uw arbeidsvoorwaarden marktconform? Aan welke voorwaarden moet een beloningsbeleid voldoen? ESJ helpt u verder.

Salarisadministratie voor verschillende soorten bedrijven
Of u 1 of 100 medewerkers heeft, actief bent in handel, metaalindustrie, transport, horeca, dienstverlening of als agrarisch bedrijf, ESJ neemt MKB-ondernemers deze zorgen uit handen. Bepaal zelf welke onderdelen van salarisadministratie u door ons laat verzorgen. Van volledig ontzorgd tot self service met een applicatie in de cloud.

Dossieropbouw en personeelsadministratie
Bouw altijd een dossier op, ook als het goed gaat! De HR specialisten van ESJ vertellen u graag meer over de opbouw van een personeelsdossier.

Subsidies en HR Scan
Het kan zijn dat u teveel sociale premies betaalt en (nog) niet gebruik maakt van alle subsidies en kortingen op premies en loonbelasting. Lees hier meer over de subsidie- en HR Scan.

Verzuim en re-integratie
Het op de juiste manier aanpakken van de oorzaak van het verzuim zorgt voor een positieve gedragsverandering. Het effect: verlagen van uw financiële risico’s, meer arbeidsvreugde en een betere sfeer binnen het team. Lees hier wat ESJ in samenwerking met Argo Advies voor u kan betekenen.

Ontslag
Personeel ontslaan? Wat de reden ook is, bij een ontslagtraject is het van belang dat u tijdig weet welke stappen u dient te ondernemen. In het proces voorafgaand aan het moment waarop ontslag onvermijdelijk is, maken wij ons sterk om u zo goed mogelijk te adviseren en te ontzorgen.

Online HR vraagbaak
Met HR Checkit vind u het antwoord op al uw HR-vragen. Deze online personeelszaken portal ondersteunt bij al uw eerstelijns HR-vragen. Denk aan hoe om te gaan met een disfunctionerende werknemer, een zieke medewerker of zaken met betrekking tot verlof etc.

Download hier onze HRM flyer.

ESJ levert u een return on investment met scherpzinnig advies
Neem contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via hrm@esj.nl of neem contact op met een van onze kantoren bij u in de buurt:
Breda
Zwijndrecht
Oosterhout
Roosendaal

Haal optimaal rendement uit uw personeel

De HRM Adviseurs van ESJ begeleiden u bij het optimaal inzetten van uw werknemerskapitaal. Wij zijn u graag van dienst bij alle mogelijke personele vraagstukken.

Download onze HRM flyer

hrm-advies-van-esj-flyer-1

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »