We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

HRM Advies in de praktijk; samen met ESJ maakt u de juiste keuze.

ESJ helpt bij werving en selectie

Bij een bedrijf in betonindustrie ontstond een vacature voor medewerker verkoop binnendienst. De HRM Professionals van ESJ hebben aan de hand van het functieprofiel een vacature opgesteld en deze in hun netwerk uitgezet. Binnen no-time kwamen er reacties binnen waaruit ESJ de voorselectie maakte. Dat resulteerde in 4 kandidaten waarmee de klant zelf de sollicitatiegesprekken voerde. Met resultaat; de nieuwe medewerker verkoop binnendienst is al aan de slag.

Wilt u weten wat de salaris- en HRM professionals van ESJ voor u kunnen betekenen? Lees hier meer over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Dossieropbouw: ook als het goed gaat!

Voor een van onze relaties, een productiebedrijf met 28 medewerkers, hebben we een check op de personeelsdossiers uitgevoerd. Het management van het bedrijf gaf aan behoefte te hebben aan meer vastlegging van afspraken en dossiervorming. Het productiebedrijf is aangesloten bij een CAO, maar uit de HRM scan van ESJ kwam naar voren dat daarnaast nog veel andere geschreven én ongeschreven regels golden.

De oplossing was om deze extra regels vast te leggen in een personeelsgids. ESJ regelde dit van begin tot eind. OM de dossiervorming te verbeteren adviseerde de HRM-professionals van ESJ om functionerings- en beoordelingsgesprekken te laten plaatsvinden.  ESJ heeft daarvoor de juiste functieprofielen opgesteld en beoordelings- en functioneringsformulieren ontwikkeld.  Met deze hulpmiddelen kan de klant zelf verder aan de slag.

Wilt u weten wat de salaris- en HRM professionals van ESJ voor uw personeelsadministratie kunnen betekenen?  Lees hier meer over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Meer informatie?

Mail naar hrm@esj.nl of neem contact op met een van onze kantoren bij u in de buurt:
Breda
Zwijndrecht
Oosterhout

Gerelateerde artikelen

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Klik hier »×