U bent als ondernemer continu in de weer: personeel aansturen, contact onderhouden met klanten en leveranciers en ga zo maar verder. Bent u een ondernemer in de omgeving van Breda en op zoek naar een accountant die écht betrokken is bij uw onderneming? Met een accountant van ESJ behoudt u altijd het overzicht. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële administratie van uw bedrijf.

Als ondernemer werkt u elke dag vol overgave om het maximale uit uw onderneming te halen. Om de juiste keuzes voor uw onderneming te maken is inzicht in de cijfers en financiën enorm belangrijk.

Daarnaast wilt u dat zakelijk en privé alles goed geregeld is. U zoekt een accountant die weet wat u bezighoudt en met u meedenkt als u belangrijke keuzes moet maken. Zoekt u zo’n accountant in Breda? Dan bent u bij ESJ aan het juiste adres.

 

Onze diensten

ESJ is al ruim 40 jaar een advies- en accountantskantoor in Breda met een sterke fiscale focus. Ons accountantskantoor gaat dus veel verder dan alleen het opstellen en controleren van uw jaarrekening. U heeft altijd één aanspreekpunt. Uw ESJ accountant verstrekt actuele cijfers en maakt analyses op basis van het verleden en toekomstverwachtingen. ESJ staat u bij met fiscaal advies tijdens alle fases van uw ondernemerschap. Ook voor personeelsbeleid en HR advies kunt u bij ESJ accountants terecht.

 

Accountant in Breda voor vele branches

Onze accountants in Breda behoren tot de beste van Nederland en we hebben een brede klantenkring, van een bedrijf in de haven van Rotterdam tot een exclusieve traiteur, van een groothandel in landbouwmachines tot een pastarestaurant. Een accountant van ESJ biedt u een helder en duidelijk beeld van de diensten die ESJ levert, onze werkwijze en tarieven, afgestemd op uw wensen. Hij zorgt ervoor dat de juiste mensen voor u werken, die bij u passen. Hij bewaakt de voortgang en zorgt voor goede en heldere afspraken.

 

U bent welkom op ons accountantskantoor in Breda

Heeft u advies en een deskundige blik nodig? Accountantskantoor ESJ Breda biedt u het juiste inzicht en optimale ondersteuning.

Leest u gerust eens verder op onze website om te zien waar wij u bij kunnen helpen. Heeft u vragen of wilt u eens kennis maken onder het genot van een kopje koffie? U bent van harte welkom op ons accountantskantoor in Breda op Cosunpark 10. Bereik ons telefonisch via 088 0320 600 of stuur een mail naar breda@esj.nl.

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...