Onze kantoren zijn de toegangsdeur tot alle expertise die ESJ te bieden heeft. Elke vestiging heeft haar eigen signatuur en klantenkring.
 

ESJ BREDA

ESJ Breda heeft altijd de juiste specialist in huis voor accountancy, fiscaal advies, een audit en financieel advies. Bent u op zoek naar een accountant en/of belastingadviseur? Vanuit onze vestiging aan het Cosunpark in Breda staan wij u graag bij met onafhankelijk financieel advies, zowel zakelijk als privé. Het kantoor in Breda huisvest de belastingadviseurs van het team (International) Tax Corporate, de specialisten van Audit & Assurance, Corporate Finance, International Pay Rolling en HRM advies.

U kunt voor fiscaal of financieel advies een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen met ESJ Breda. U bent van harte welkom op onze vestiging aan Cosunpark 10.
 

Neem contact op met ESJ Breda

Cosunpark 10
4814 ND Breda

Postbus 3462
4800 DL Breda

+31 88 0320 600
breda@esj.nl

ESJ Breda steunt een aantal regionale fondsen en bedrijven, die zich inzetten voor de maatschappij. Zie hieronder voor meer informatie. 

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...
dejongebaliefinal.png

De Jonge Balie

De Jonge Balie bevordert de goede uitoefening van het beroep van advocaat en behartigt de belangen van jonge advocaten. Ook onderhoudt zij contact met andere groeperingen van advocaten, zowel in Nederland als daarbuiten.

www.jongebaliezwb.nl
club-logo-nac-breda.png

NAC Breda

Waar Nac Breda door middel van de “Nac street league”, “Playing for succes”, “Nac in de buurt”, “Nac Oldstars” en “Niemand buitenspel” maatschappelijk haar steentje bij draagt, draagt ESJ bij aan het succes van NAC.

NAC Breda biedt de stad en haar inwoners maatschappelijke steun en ook op zakelijk gebied is de club zeer betrokken in haar omgeving. Genoeg reden om vanuit ESJ Audit & Assurance NAC Breda te ondersteunen in de vorm van sponsoring.

www.NAC.nl
logopardoesfinal.png

Villa Pardoes

ESJ is sponsorambassadeur van verschillende organisaties. Geheel belangeloos zetten wij ons netwerk in om bedrijven enthousiast te maken voor sponsoring en om sponsoracties te realiseren.
Als sponsorambassadeur werven wij o.a nieuwe sponsors voor Villa Pardoes.

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders dan hun ziekte willen denken. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

www.villapardoes.nl
club-logo-nac-breda.png

Project NEST

Project Nest stelt zich als doel zelfredzaamheid te bevorderen voor gezinnen uit arme dorpen en bescherming en hulp te bieden aan kansarme (wees)kinderen. Daarnaast helpen zij bestaande stichtingen (zoals Stichting Green Society en Stichting Sano Ghar in Nepal) die zich ook focussen op gezondheid, educatie en bescherming, maar die door een tekort aan (financiële) middelen niet van de grond komen.

Project Nest bestrijdt geen symptomen, maar richt zich op bewustwording, educatie en bescherming bij calamiteiten. De praktische aanpak en natuurlijk de missie van deze stichting maken dat ESJ Breda Project Nest van harte ondersteunt.

www.projectnest.org