Elke ondernemer krijgt er eens in de zoveel tijd mee te maken: een klant betaalt zijn factuur niet of niet op tijd. Hoe zorgt u ervoor dat uw klanten op tijd betalen en dat uw relatie met de klant goed blijft?
 

PAYT

ESJ werkt al een aantal jaren naar volle tevredenheid met Payt Debiteurenbeheer. Cock van Gessel (IT manager ESJ): “Door Payt is ons debiteurenproces sneller, overzichtelijker en beter te beheren. Ook het betalen met iDEAL is een onverwacht succes. We hebben inmiddels al veel kennis en ervaring met dit pakket en willen onze klanten hier ook kennis mee laten maken”.
 

5 STERKE PUNTEN VAN PAYT
  1. U kunt uw facturen en herinneringen volledig automatisch laten verzenden via Payt. Dit kan zowel digitaal als op papier.
  2. U heeft een beter en volledig inzicht in de openstaande posten. Ook uw klanten kunnen hun eigen openstaande facturen inzien door middel van factuur Online.
  3. Payt is gekoppeld met iDEAL. Het is bewezen dat klanten hiermee hun facturen sneller betalen. Het is daarnaast ook zeer gebruiksvriendelijk.
  4. Alle afspraken en betalingsregelingen worden in Payt bij de klant vastgelegd, zodat deze altijd terug te vinden zijn.
  5. Mocht het toch nodig zijn, dan kunt u vanuit Payt eenvoudig een incassotraject opstarten.
     
U HOUDT DE CONTROLE

Payt automatiseert het debiteurenproces van uw organisatie en u behoudt de volledige controle. Een herinneringstraject tussentijds pauzeren of stopzetten? Met één klik is het geregeld.
 

VOLLEDIG AUTOMATISCH

Het opvolgen van openstaande facturen is een tijdrovende bezigheid. Met Payt behoort deze intensieve klus tot het verleden. Payt herinnert uw klanten geautomatiseerd aan openstaande facturen, zodat u zich kunt focussen op belangrijkere zaken. 
 

GEKOPPELD AAN UW BOEKHOUDSOFTWARE

Payt is gekoppeld met vrijwel alle boekhoud-, facturatie- en administratiesoftware. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Exact Online en Twinfield.
 

EENVOUDIG PRIJSMODEL

Vanaf € 24,95 per maand. De IT afdeling van ESJ kan u helpen bij het implementeren.
Deze werkzaamheden vinden plaats op basis van nacalculatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of over de ervaring van ESJ met dit pakket, neemt u dan contact op met Cock van Gessel +31 88 0320 701 (IT manager ESJ).

payt.png

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...