Elke ondernemer krijgt er eens in de zoveel tijd mee te maken: een klant betaalt zijn factuur niet of niet op tijd. Hoe zorgt u ervoor dat uw klanten op tijd betalen en dat uw relatie met de klant goed blijft?
 

PAYT

ESJ werkt al een aantal jaren naar volle tevredenheid met Payt Debiteurenbeheer. Cock van Gessel (IT manager ESJ): “Door Payt is ons debiteurenproces sneller, overzichtelijker en beter te beheren. Ook het betalen met iDEAL is een onverwacht succes. We hebben inmiddels al veel kennis en ervaring met dit pakket en willen onze klanten hier ook kennis mee laten maken”.
 

5 STERKE PUNTEN VAN PAYT

  1. U kunt uw facturen en herinneringen volledig automatisch laten verzenden via Payt. Dit kan zowel digitaal als op papier.

  2. U heeft een beter en volledig inzicht in de openstaande posten. Ook uw klanten kunnen hun eigen openstaande facturen inzien door middel van factuur Online.

  3. Payt is gekoppeld met iDEAL. Het is bewezen dat klanten hiermee hun facturen sneller betalen. Het is daarnaast ook zeer gebruiksvriendelijk.

  4. Alle afspraken en betalingsregelingen worden in Payt bij de klant vastgelegd, zodat deze altijd terug te vinden zijn.

  5. Mocht het toch nodig zijn, dan kunt u vanuit Payt eenvoudig een incassotraject opstarten.
     

U HOUDT DE CONTROLE

Payt automatiseert het debiteurenproces van uw organisatie en u behoudt de volledige controle. Een herinneringstraject tussentijds pauzeren of stopzetten? Met één klik is het geregeld.
 

VOLLEDIG AUTOMATISCH

Het opvolgen van openstaande facturen is een tijdrovende bezigheid. Met Payt behoort deze intensieve klus tot het verleden. Payt herinnert uw klanten geautomatiseerd aan openstaande facturen, zodat u zich kunt focussen op belangrijkere zaken. 
 

GEKOPPELD AAN UW BOEKHOUDSOFTWARE

Payt is gekoppeld met vrijwel alle boekhoud-, facturatie- en administratiesoftware. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Exact Online en Twinfield.
 

EENVOUDIG PRIJSMODEL

Vanaf € 24,95 per maand. De IT afdeling van ESJ kan u helpen bij het implementeren. Deze werkzaamheden vinden plaats op basis van nacalculatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of over de ervaring van ESJ met dit pakket, neemt u dan contact op met Cock van Gessel.

payt.png

Lees meer over accountancy

Begroten

Begroten is niet eenvoudig. Het vereist een gedegen voorbereiding met de nodige overpeinzingen voor de ondernemer.

Financiering

Goed inzicht in de financiële positie van uw onderneming en uw privé-positie is nodig om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

De jaarrekening

We zetten de belangrijkste informatie over de jaarrekening voor u op een rij!

Factuurvereisten

De wetgever heeft vereisten opgesteld waaraan de factuur moet voldoen. Indien niet aan alle eisen is voldaan, kan de overheid aftrek van BTW weigeren.

Uw start - onze steun

De MKB accountants van ESJ treden graag als uw sparringpartner op om de haalbaarheid van uw plannen als startende ondernemer te toetsen.

Auto: zakelijk of privé?

Welke afwegingen moet u maken bij de aanschaf van een auto van de zaak? Hoe maakt u de slimste keuze en wat komt er allemaal bij kijken?

ESJ en online boekhouden

Door te kiezen voor een online boekhoudpakket ziet u in één oogopslag hoe uw bedrijf er financieel voor staat.

Hoe verbeter ik mijn rendement?

Omzet, marge en bedrijfskosten bepalen uw resultaat. Het behalen van gewenst rendement is niet altijd even eenvoudig.

Uw administratie

Wat tot een administratie behoort, is niet wettelijk omschreven. Wat zijn precies de regels?

SBR (Standard Business Reporting)

SBR is bedoeld als platform om gegevensuitwisseling tussen en met diverse instanties efficiënter te laten verlopen.