VERGROOT UW KANSEN DOOR DE AANKOOP VAN EEN ONDERNEMING

Wat de reden van een bedrijfsovername ook is, het is van belang om in een vroeg stadium inzicht te hebben in uw persoonlijke ambities, kwaliteiten én de financiële haalbaarheid van uw plannen.

De motieven voor een bedrijfsovername zijn divers:

  • Door het kopen (van de aandelen) van een onderneming bent u in staat een eigen bedrijf te starten (management buy in) of de zaak van uw werkgever over te nemen (management buy out).
  • Door het kopen (van de aandelen) van een onderneming bent u in staat uw onderneming te laten groeien

De adviseurs van ESJ weten dat iedere situatie en bedrijfsovername weer anders is en daarom stellen wij vooraf op maat een stappenplan op, afgestemd op uw specifieke situatie. Hierdoor is vanaf het begin duidelijk waar u staat en waar u heen wilt.
 

VERKOOPBEGELEIDING ONDERNEMING

Veel ondernemers worstelen met de overdracht van hun onderneming. U heeft uw onderneming opgebouwd en succesvol gemaakt. Eens komt de dag dat u het tijd vindt om uw opvolging te regelen. Bedrijfsoverdracht betekent ook het afscheid nemen van uw geesteskind, een emotionele gebeurtenis die niet onderschat mag worden. Redenen genoeg om hier tijdig over na te denken.

De beslissing om het (familie)bedrijf over te dragen betekent de afsluiting van een belangrijke periode van uw leven.

  • Hoe zorgt u ervoor dat een weloverwogen beslissing wordt genomen?
  • Wat zijn de gevolgen voor de onderneming bij overdracht en welke gevolgen heeft de keuze voor een koper op de familieverhoudingen?

Goede planning is een belangrijke voorwaarde om het overdrachtsproces succesvol te maken. U kunt nooit te vroeg beginnen met het plannen en regelen van uw opvolging.
 

MEER INFORMATIE OVER HET VERKOOPKLAAR MAKEN VAN UW BEDRIJF?

Voor meer informatie over de verkoop van uw bedrijf, bekijk onderstaande advieswijzers: 

Neem voor meer informatie contact met ons op en maak een afspraak bij een van onze vestigingen.

Direct persoonlijk advies?

Ralf van Roosmalen
Ralf van Roosmalen

Accountant

Stuur Ralf een email

Bel Ralf via +31 6 21261342