ESJ HELPT BIJ WERVING EN SELECTIE

Bij een bedrijf in de betonindustrie ontstond een vacature voor Medewerker verkoop binnendienst. De HR Professionals van ESJ hebben aan de hand van het functieprofiel een vacature opgesteld en in hun netwerk uitgezet. Binnen no-time kwamen er vele reacties binnen, ESJ heeft hieruit een voorselectie gemaakt. Uiteindelijk werden 4 kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Met resultaat; de nieuwe medewerker verkoop binnendienst is al aan de slag.

 

DOSSIEROPBOUW: OOK ALS HET GOED GAAT!

Voor een productiebedrijf met 28 medewerkers hebben we een check op de personeelsdossiers uitgevoerd. Het management van het bedrijf had behoefte aan meer vastlegging van afspraken en dossiervorming.

Het productiebedrijf is aangesloten bij een CAO, maar uit de HR scan van ESJ kwam naar voren dat naast de CAO regels nog veel andere geschreven én ongeschreven regels golden. De oplossing was om deze extra regels vast te leggen in een personeelsgids. ESJ regelde dit van A tot Z.

Om de dossiervorming te verbeteren adviseerde de HR-professional van ESJ om voortaan functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren.  ESJ heeft hiervoor de juiste functieprofielen opgesteld en beoordelings- en functioneringsformulieren ontwikkeld.  Met deze hulpmiddelen kan de klant zelf verder aan de slag.

Wilt u weten wat de salaris- en HR professionals van ESJ voor uw personeelsadministratie kunnen betekenen?  Lees hier meer over de mogelijkheden voor uw organisatie of neem contact met ons op.

 

 

Marloes Beekman
Marloes Beekman

HR manager

marloes.beekman@esj.nl

+31 88 0320 717

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...