Als uw onderneming groeit, vraagt u zich misschien af of het verstandig is om personeel in dienst te nemen. Vaak roept dit dan nog meer vragen op. U wilt in ieder geval weten wat deze investering u oplevert. De specialisten van ESJ geven u inzicht door middel van een scherpzinnig advies, voor u op maat gemaakt.
 

Het is van belang om op tijd deskundig advies in te winnen. Hierbij geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Regel uw zaken meteen goed. Doet u dit niet, dan kan dit achteraf meer geld kosten dan nodig was geweest.

 De specialisten van ESJ leveren een passend antwoord op vragen zoals:

  1. Wat zijn de (loon)kosten?
  2. Welke verzekeringen heb ik nodig?
  3. Wat gebeurt er als mijn personeel ziek is, moet ik doorbetalen en hoeveel?
  4. Hoe stel ik een arbeidsovereenkomst op en wat moet er allemaal in staan?
  5. Wat moet ik elke maand aan de Belastingdienst afdragen?
     
SALARISADMINISTRATIE

Ongeacht het aantal medewerkers dat u in dienst heeft of de branche waarin u actief bent; ESJ neemt MKB-ondernemers zorgen uit handen. U bepaalt zelf welke onderdelen van de salarisadministratie ESJ voor u gaat verzorgen. Volledige overname of selfservice met een applicatie in de cloud: alles is mogelijk. Kijkend naar u en uw onderneming, bieden we de mogelijkheid die het beste bij u past.

Wilt u weten waarin de specialisten van ESJ u kunnen bijstaan? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...