Voor salarisadministraties waarbij internationale of grensoverschrijdende zaken spelen of waarbij bijzondere uitvoeringswensen worden verlangd, kunt u contact opnemen met onze speciale afdeling “International Payroll”.

Dit team maakt onderdeel uit van de Expat Adviesgroep. Daarin zijn gespecialiseerde adviseurs werkzaam op het gebied van belastingen en sociale zekerheid, zowel nationaal als internationaal. Zij ondersteunen bij de verwerking van ‘salary splits’, 30%-regelingen, shadow-payrolls en dergelijke. “International Payroll” kan desgewenst ook zaken voor nationale salarisadministraties verzorgen, die een meer dan gemiddelde aandacht vragen of waarbij de cliënt bijzondere uitvoeringswensen heeft.

De serviceverlening beperkt zich niet uitsluitend tot het verwerken van de salarissen, maar omvat ook begeleiding bij specifieke bepalingen op het gebied van:

  • arbeidsvoorwaarden
  • hulp bij het regelen van verzekeringen ziekte-verzuim of WIA-verzekering
  • toepassing van bedrijfspensioenregelingen of CAO’s
  • contacten met Belastingdienst en/of UWV
  • Arbo-dienst

Samen met u bekijken we welke fiscale en wettelijke bepalingen van toepassing zijn en welke keuze voor u en uw medewerker(s) optimaal is.

Naast verwerking van salarissen adviseert “International Payroll” bij vraagstukken op het gebied van loonbelasting, sociale verzekeringen en arbeidszaken. Bij werken over de grens bieden we hulp op het gebied van internationale belastingzaken en sociale zekerheid. Ook voor arbeidsovereenkomsten en advisering/begeleiding rond ontslagzaken kunt u bij deze specialisten terecht. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Lian IJzermans
Lian IJzermans

Senior salaris- en HR adviseur

lian.ijzermans@esj.nl

+31 88 0320 739

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...