De salarisadministratie is voor veel ondernemers een lastige en tijdrovende klus. U heeft misschien net te weinig kennis in huis of u heeft het gewoonweg te druk. U wilt de salarisadministratie het liefst uitbesteden, dit kunt u met een gerust hart aan ESJ overlaten. Zo heeft u tijd voor waar u écht goed in bent: ondernemen! Meer dan 1000 MKB ondernemers gingen u al voor.

Wilt u een gratis demo? Vul dan dit contactformulier in.
 

ESJ STAAT VOOR U KLAAR

U bent een MKB ondernemer en of u nu 1 of 100 medewerker(s) heeft, actief bent in de handel, metaalindustrie, transport, horeca of dienstverlening; ESJ zorgt voor uw salarisadministratie. Bij ESJ salarisadviesbureau krijgt u meer dan alleen een loonstrook. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • uitgebreide journaalposten, indien gewenst per afdeling of kostenplaats
  • toepassen van CAO-regelingen en CAO-lonen
  • meldingen pensioenfonds, Arbodienst of verzekeraar

U kiest zelf welke onderdelen van de salarisadministratie u wilt uitbesteden aan ESJ. 
 

SALARISADMINISTRATIE MKB EENVOUDIG MET NMBRS

Met Nmbrs, ons salaris- en HR pakket, is de salarisadministratie voor het MKB gemakkelijker dan ooit. U geeft in een beveiligde omgeving eenvoudig en efficiënt salarismutaties door. Het is ook mogelijk zelf zaken in Nmbrs te regelen. Met Nmbrs optimaliseert u uw personeelsadministratie. Lukt het even niet? U kunt altijd een beroep doen op de professionals van ESJ.

Uw medewerkers krijgen via een handige app op hun telefoon toegang tot hun persoonlijke gegevens en loonstroken. Met de app is het o.a. mogelijk om heel eenvoudig verlof aan te vragen of gewerkte uren bij te houden.
 

SALARISADVIES OP MAAT

Gaat u als MKB ondernemer uw salarisadministratie uitbesteden aan ESJ? Graag bespreken wij met u in een vrijblijvend gesprek al uw salarisvraagstukken. Op deze manier krijgt u een beter beeld bij de oplossingen die ESJ salarisadviesbureau biedt voor uw salarisadministratie. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...