ESJ Financial Engineering werkt samen met de gemeenten Oosterhout en Breda om ondernemers uit de beide gemeenten tegen geringe kosten (€ 250 ex BTW) een financiële analyse te laten opstellen. De voucherregeling is beschikbaar tot 31 december 2020.
 

Focus op cashflow

Het coronavirus zal de bedrijvigheid van veel bedrijven ook de komende (winter)maanden nog volop beïnvloeden. De steunmaatregelen van de overheid zijn weliswaar verlengd tot medio 2021, echter flink versoberd. De tegemoetkoming middels de NOW daalt van 90% tot uiteindelijk 60% en bedrijven moeten de tijdens de coronacrisis opgelopen fiscale schulden met ingang van 1 januari 2021 terugbetalen. Lees meer over de verlenging van overheidsmaatregelen op de website van ESJ.

Om financiële problemen voor te zijn, is het van groot belang dat ondernemers hun toekomstige cashflow tijdig in beeld brengen en snel knelpunten signaleren. Door vroegtijdig een goed inzicht te hebben in de liquiditeiten van uw onderneming is het mogelijk om op tijd te anticiperen en acute betalingsproblemen te voorkomen.
 

Voucherregeling gemeente Oosterhout en Breda

De gemeenten Oosterhout en Breda schieten ondernemers te hulp middels een voucherregeling. Met de voucherregeling komen deze gemeenten ondernemers tegemoet in de kosten voor een rapportage voor het doorrekenen van de impact van de coronacrisis en overheidsmaatregelen op financiële prognoses c.q. analyses door de accountant. De rapportage heeft een waarde van € 1.750 ex BTW, de beperkte bijdrage van de ondernemer is € 250 ex BTW.

ESJ Financial Engineering heeft zich bij de voucherregeling aangesloten en schiet ondernemers graag te hulp. Voor het volledige artikel van de gemeente Oosterhout en diens voucherregeling klik hier, om een beroep te doen op de voucherregeling klik hier.

Voor het volledige artikel van de gemeente Breda en diens voucherregeling klik hier, om een beroep te doen op de voucherregeling klik hier.
 

Tot slot

Wilt u gebruik maken van de coucherregeking, of wilt u graag sparren over uw  persoonlijke casus, neem dan contact op met uw contactpersoon binnen ESJ Financial Engineering. Of mail ons via info@esj.nl

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...