uitvoeren bedrijfsscan

Aan de hand van een bedrijfsscan kunt u bepalen waar u nu staat in het kader van duurzaam ondernemen en waar uw kansen (nog meer) liggen.
 

METEN

Het in kaart brengen van duurzaamheidsprestaties binnen uw organisatie, inclusief de daarbij behorende audits en verslaglegging. Denk bijvoorbeeld aan de CO2 footprint, biodiversiteit etc.
 

INNOVATIE

Adviseren en inventariseren van de mogelijkheden op het gebied van innovatie, zoals fiscale faciliteiten voor milieuvriendelijke investeringen.
 

ADVIES EN IMPLEMENTATIE GOVERNANCE

Een goed corporate governance-beleid biedt houvast over de manier hoe een onderneming goed, efficiënt en verantwoord geleid moet worden . Onderdeel daarvan is het afleggen van verantwoording over het gevoerde beleid richting belanghebbenden waaronder de eigenaren (aandeelhouders), werknemers, afnemers en de samenleving als geheel.

Klik hier voor onze aanpak bij Gemeenten: De Anti Waste Scan. Deze aanpak kan ook gehanteerd worden in het bedrijfsleven.
 

SUBSIDIE-ADVIES

Wij begeleiden veel klanten bij de administratie van innovatie- en subsidietrajecten en hebben gemerkt dat zij zich niet altijd bewust zijn van de subsidiekansen die er zijn. Voor een goede toepassing van de verschillende regelingen is een combinatie van hoogwaardige technische kennis en fiscaal juridische kennis noodzakelijk. Daarvoor maken we ook gebruik van ervaren en deskundige adviseurs; intern én extern.

 

OPTIMAAL DUURZAAM MET ESJ

Wilt u weten waar de duurzame kansen liggen voor uw onderneming of heeft u andere vragen over Maatschappelijk Verantwoord OndernemenNeem dan vrijblijvend contact op met een van onze vestigingen in uw regio. De belastingadviseurs van ESJ adviseren u graag.

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...
Alphons van de Ven
Alphons van de Ven

Belastingadviseur

alphons.van.de.ven@esj.nl

+31 6 534 471 61