Hanneke (1).jpg

WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

Vanaf de eerste werkdag word je volledig in ons team opgenomen. Professionaliteit staat centraal in combinatie met sfeer, collegialiteit en slagvaardigheid.

 

Als administratief medewerker help jij klanten met de uitvoering en controle van de financiële administratie en geef je fiscale ondersteuning. Je hebt een licht adviserende rol en veel contact met jouw collega’s en klanten. De verwerking van data kent nu al een grote mate van automatisering. Een belangrijke taak voor jou wordt de verdere optimalisatie van de administratieve processen en IT-mogelijkheden én het stimuleren van het efficiënt en effectief gebruik daarvan door relaties en collega’s.

CAREER STATEMENT

Herken jij jezelf hierin:

Je beschikt over een (bijna) afgeronde MBO of HBO opleiding in de richting van Accountancy, Finance & Control of Bedrijfsadministratie (niveau 3, 4 of 5).

Je hebt een sterke affiniteit met automatisering. Je bent je bewust van de ontwikkelingen in de accountancy branche en wilt een actieve bijdrage leveren aan het creëren van nieuwe kansen en producten.

Je hebt relevante werkervaring opgedaan door jouw stages of eerste baan en hebt ervaring met een administratief systeem.

Je bent in staat om structuur aan te brengen in een financiële administratie en hebt oog voor detail.

Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels). Je hebt van nature de instelling die nodig is om goed contact met collega’s en klanten te onderhouden.

Je hebt een flexibele en proactieve instelling. Daarnaast ben je dienstverlenend en klantgericht.

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

Wij bieden jou:

Een aantrekkelijk salaris en een uitdagend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een erg goede studieregeling, pensioen dat voor je wordt betaald, standaard 27 verlofdagen en de mogelijkheid om er 13 bij te kopen!

Vanzelfsprekend begeleiden we je in deze startersfunctie optimaal. Via coaching on the job vindt intensieve begeleiding plaats door een ervaren collega, waarbij het realiseren van je persoonlijke ambities centraal staan.

Onze ESJ Campus biedt de kans om je financiële carrière te plannen en hier op innovatieve wijze invulling aan te geven. Met talent gekoppeld aan ambitie wordt je loopbaan uitgestippeld.

Voor jouw mentale gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen van OpenUp. Ook kun je hier onder meer masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach.

De mogelijkheid om deel te nemen aan diverse (vaktechnische) werkgroepen. Vind jij bijvoorbeeld duurzaamheid belangrijk en wil jij jezelf daar graag voor inzetten? Word dan lid van het Green Team en bepaal mede wat ESJ gaat doen op dit gebied!

Assistent accountant bij ESJ

Anne van Gastel is na haar stage fulltime bij ESJ in dienst gekomen als assistent-acountant. Ze roemt de informele sfeer, maar ze vindt het ook prettig om uitdagende opdrachten te krijgen, die ze met behulp van collega's tot een goed einde kan brengen.

Bekijk meer ervaringen van collega's

Bo.jpg

FINANCIËLE PLANNING BEGINT MET CARRIÈREPLANNING

ESJ is de ideale plek om je carrière te starten. Iedereen telt mee bij ESJ. Als administratief medewerker ben jij daadwerkelijk van toegevoegde waarde! We bieden je de kans om uit te groeien tot volwaardig Assistent Accountant of Ervaren administratief medewerker. Je hebt een uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket.

 

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze samenstelpraktijk.

Werken bij ESJ

Wil jij weten wat werken bij ESJ zo leuk en uitdagend maakt? Onze collega's vertellen je graag over hun eigen ervaringen!

"De variatie in het werk, de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de sfeer binnen ESJ maakt het werk leuk en uitdagend”

VINCENT VAN GILST Assistent-Accountant

Vincent van Gilst PNG.png

SOLLICITEER NU!

Drag 'n Drop your files here!
Drag 'n Drop your files here!
contact-background.jpg

Direct contact?

We nodigen je graag uit voor een kennismaking! Neem contact op met Margot Antens (Corporate Recruiter)

Stuur Margot een mail Bel Margot via +31 6 59880893
contact-background.jpg

Gerelateerde vacatures

Loading...

Accountant AA Etten-Leur

Fulltime Etten-Leur

Wij zijn voor onze samenstel- en adviespraktijk op zoek naar ambitieuze en gedreven accountants, die zich elke dag verder willen ontwikkelen.

Accountant AA Zwijndrecht

Fulltime Parttime Zwijndrecht

We zijn ter uitbreiding van onze samenstelpraktijk op zoek naar een tekeningsbevoegde Accountant.

Assistent Accountant beginnend Etten-leur

Fulltime Parttime Etten-Leur

We zoeken voor onze samenstel- en adviespraktijk naar ambitieuze en gedreven assistent-accountants.

Assistent Accountant beginnend Oosterhout

Fulltime Parttime Oosterhout

Wij zijn op zoek naar assistent-accountants, die zich elke dag verder willen ontwikkelen. Werken en leren gaat bij ons hand in hand!

Assistent Accountant beginnend Zwijndrecht

Fulltime Parttime Zwijndrecht

Wij zijn voor onze samenstel- en adviespraktijk in Zwijndrecht op zoek naar een ambitieuze en gedreven assistent accountant!

Assistent Accountant ervaren Etten-Leur

Fulltime Parttime Etten-Leur

We bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer. Een uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket.

Assistent Accountant ervaren Oosterhout

Fulltime Parttime Oosterhout

ESJ is de carrière boost voor financieel talent. Iedereen telt mee bij ESJ en jij bent daadwerkelijk van toegevoegde waarde!

Assistent Accountant Gevorderd Zwijndrecht

Fulltime Parttime Zwijndrecht

We zijn voor ons kantoor in Zwijndrecht op zoek naar een Assistent Accountant Gevorderd AA.

Assistent Accountant Internationaal Etten-Leur

Fulltime Etten-Leur

Binnen onze internationale samenstelpraktijk bieden wij je een uitdagende functie met internationale focus en een gevarieerd taken- en klantenpakket!