We laten je niet in het wilde weg cijferen

Wij zijn voor onze samenstelpraktijk in Etten-Leur op zoek naar een ambitieuze en gedreven assistent accountant, die zich elke dag verder wil ontwikkelen. Werken en leren gaan bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk op ons kantoor en bij onze klanten is jouw grootste leerschool. 

Het samenstelteam bestaat momenteel uit een hecht team van 3 collega’s. Vanaf de eerste werkdag word je volledig in het team opgenomen. Je houdt je bezig met gevarieerde samenstelopdrachten en werkzaamheden op de boekhouding, fiscale aangiften BTW, VpB en overige compliance werkzaamheden.

Hanneke_Joris_2.jpg
esj-chevron-right.png

Herken jij jezelf hierin?

Je beschikt over een (bijna) afgeronde opleiding (AD) Accountancy / Bedrijfseconomie.

Je hebt je eerste stappen binnen de accountancy gezet en bent toe aan een vervolgstap.

Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling. Je bent ondernemend en hebt een flexibele, proactieve instelling.

Je wil jezelf, in overleg, door ontwikkelen binnen het vakgebied middels opleidingen en/of cursussen.

Je bent zorgvuldig, analytisch sterk en staat open voor vernieuwing.

esj-chevron-right.png

Wij bieden jou

Via coaching on the job vindt intensieve begeleiding plaats door een ervaren collega, waarbij het realiseren van je persoonlijke ambities centraal staan.

Onze ESJ Campus biedt de kans om je financiële carrière te plannen en hier op innovatieve wijze invulling aan te geven. Met talent gekoppeld aan ambitie wordt je loopbaan uitgestippeld.

Voor jouw mentale én fysieke gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen en lifestyle-experts van OpenUp. Dit geldt ook voor jouw familie! Bij OpenUp kun je ook masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach.

Het realiseren van je persoonlijke ambities staat centraal. Binnen ons hechte team werken we samen aan deze ontwikkeling.

Een aantrekkelijk salaris en een uitdagend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een erg goede studieregeling, pensioen dat voor je wordt betaald, standaard 27 verlofdagen en de mogelijkheid om er 13 bij te kopen, thuiswerkvergoeding en gratis lunch!

De mogelijkheid om deel te nemen aan diverse (vaktechnische) werkgroepen. Vind jij bijvoorbeeld duurzaamheid belangrijk en wil jij jezelf daar graag voor inzetten? Word dan lid van het Green Team en bepaal mede wat ESJ gaat doen op dit gebied!

Financiële planning begint met carrièreplanning

We bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer. Een uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket. 

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze praktijk. 

Jeroen_Maaike_1.jpg
placeholder

Direct contact?

We nodigen je graag uit voor een kennismaking! Neem contact op met Margot Antens (Corporate Recruiter)

Bel margot via +31 6 59 880 893 Stuur Margot een mail
esj-call-to-action-card.png

Solliciteer nu!

*
*
*
*
Upload je bestanden hier!
Upload je bestanden hier!

Gerelateerde vacatures

Assistent Accountant beginnend RA
Fulltime/Parttime Etten-Leur

Assistent Accountant gevorderd RA
Fulltime/Parttime Etten-Leur

Data Engineer
Fulltime/Parttime Etten-Leur