werken-bij-1.jpg

ENGINEER YOUR CAREER

BIJ ESJ werken we voor een grote nationale en internationale klantenkring. Hier vind je de drive en ambitie van een groot kantoor in combinatie met de sfeer, collegialiteit én slagvaardigheid van een klein kantoor. Dit maakt ESJ het ideale bedrijf om je financiële carrière te plannen en verder invulling te geven. Jij hebt het allemaal zelf in de hand en draait aan de knoppen van je eigen carrière. ‘Engineer your career’ noemen we dat bij ESJ. Met talent gekoppeld aan ambitie bepaal je zelf hoe hard je gaat en hoe hoog je wilt komen. Wij bieden je alle kansen en mogelijkheden. En vooral volop uitdaging om alles uit je carrière te halen bij ESJ.

werken-bij-2.jpg

TOP CARRIERE PROGRAMMA

Communiceren, coachen en begeleiden zijn bij ons van groot belang. Met de ESJ Campus bieden we op ieder niveau ontwikkeltrajecten aan, gericht op zowel vaktechniek als persoonlijke vaardigheden. We begeleiden je bij het realiseren van persoonlijke ambities en bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer.

YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA

We laten je in dit programma kennismaken met alle vakgebieden en je maakt nader kennis met de ESJ strategie & cultuur en de begrippen Trusted Advisor en Financial Engineer. Ook is er volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je start met een assessment en gaat vervolgens met jouw persoonlijke coach werken aan jouw ontwikkeldoelen. Daarnaast krijg je tijdens dit programma tools aangereikt om de meerwaarde van de producten en diensten van ESJ krachtig te presenteren. 

''Het Young Professional Programma van ESJ heeft mij de kans gegeven om mijzelf te ontwikkelen op onder meer commercieel gebied. In mijn werk als beginnend relatiebeheerder is het commerciële aspect ontzettend belangrijk. Door het programma heb ik deze vaardigheden kunnen ontwikkelen. Ook het uitvoerig bespreken van praktijksituaties met de externe trainer en andere deelnemers, heeft mij ontzettend geholpen.''

PASCAL GRAAFMANS MKB Adviseur

Pascal Graafmans.png

SENIOR PROFESSIONAL PROGRAMMA

In deze fase van jouw opleiding gaat alle aandacht naar verdieping van de vaktechiek en het aanscherpen van jouw sociale vaardigheden. Tijdens dit programma wordt jouw carrière in de versnelling gezet en jouw match met de ESJ organisatie getoetst. Je gaat kiezen hoe je het vervolg van je loopbaan bij ESJ wilt voortzetten: als financial engineer of als trusted advisor. Samen met een executive coach werk je aan jouw scherpte en stijl. Kortom: je wordt een inspiratie voor anderen!

"Het Senior Programma heeft mij de kans gegeven de samenwerking over de vestigingen nog meer te optimaliseren. Verder geeft de persoonlijke- en commerciële coaching mij veel handvatten die ik kan gebruiken bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden binnen ESJ. Al met al een mooi en leerzaam traject waar ik veel aan heb binnen mijn carrière."

SANDER PANNEKEET Controlemanager

Sander Pannekeet.png
112321 ESJ _7750.jpg

EXECUTIVE PROGRAMMA

Inmiddels is jouw ESJ statement gepresenteerd binnen de directie en is duidelijk geworden of je jezelf verder gaat ontwikkelen in de rol van Trusted Advisor of Financial Engineer. In dit onderdeel van jouw persoonlijk ontwikkelingstraject bieden we je een programma aan dat is afgestemd op deze rol. Dit maatwerk ontwikkeltraject wordt samengesteld in samenwerking met een door jou gekozen executive coach.