WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

Wij zijn op zoek naar een gedreven en commercieel ingestelde Junior Corporate Finance adviseur die zich elke dag verder wil ontwikkelen. Je wordt, afhankelijk van je talenten en interesses, betrokken bij het verder uitbouwen van de Corporate Finance praktijk.

Als Junior Corporate Finance Adviseur word je direct betrokken bij projecten waarin je samenwerkt met ervaren adviseurs. Je bent verantwoordelijk voor een zeer gevarieerd takenpakket, waaronder:

  • Ondersteuning bij bedrijfswaarderingen,

  • Uitvoeren van due diligenceonderzoeken,

  • Verzorgen van financieringsaanvragen en andere transactie gerelateerde opdrachten.

  • Daarnaast onderhoud je contact met klanten en relaties.

Sander_Sandra_Ed_5.jpg
esj-chevron-right.png

Herken jij jezelf hierin?

Je beschikt over een afgeronde WO opleiding in de richting van Finance.

Je hebt een flexibele, commerciële en proactieve instelling.

Je bent 32-40 uur beschikbaar.

Je bent alert op kansen en nieuwe situaties en weet hoe daar naar te handelen.

Je bent je bewust van de ontwikkelingen en wilt een actieve bijdrage leveren aan het creëren van nieuwe kansen en producten.

Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels).

Je hebt van nature de instelling die nodig is om goed contact met klanten en relaties te onderhouden.

esj-chevron-right.png

Wij bieden jou

Een afwisselende baan en unieke kans om ervaring op te doen!

Onze ESJ Campus biedt de kans om je financiële carrière te plannen en hier op innovatieve wijze invulling aan te geven. Met talent gekoppeld aan ambitie wordt je loopbaan verder uitgestippeld.

Het realiseren van je persoonlijke ambities staat centraal. Binnen ons hechte team werken we samen aan deze ontwikkeling.

Een aantrekkelijk salaris en een uitdagend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een thuiswerkvergoeding en auto naar keuze of mobiliteitsbudget.

De mogelijkheid om deel te nemen aan diverse (vaktechnische) werkgroepen. Vind jij bijvoorbeeld duurzaamheid belangrijk en wil jij jezelf daar graag voor inzetten? Word dan lid van het Green Team en bepaal mede wat ESJ gaat doen op dit gebied!

Voor jouw mentale én fysieke gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen en lifestyle-experts van OpenUp. Dit geldt ook voor jouw familie! Bij OpenUp kun je ook masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach.

Reiskostenvergoeding €0,23 en thuiswerkvergoeding €2,35 netto per dag.

FINANCIËLE PLANNING BEGINT MET CARRIÈREPLANNING

ESJ is de carrière boost voor financieel talent. Iedereen telt mee bij ESJ. Als Junior Corporate Finance adviseur ben jij daadwerkelijk van toegevoegde waarde. We bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer en geven je een uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket!

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met Corporate Finance.

Bo_Joris.jpg

Marijn vertelt over zijn functie bij ESJ

Marijn Naalden werkt als Junior Corporate Finance Adviseur bij ESJ. Wat zijn werk interessant maakt, is dat er veel persoonlijk contact is met de ondernemer. Door dit persoonlijke contact wil Marijn er graag voor zorgen dat elk traject succesvol afgerond wordt!

Bekijk meer collega's
placeholder

Direct contact?

We nodigen je graag uit voor een kennismaking! Neem contact op met Margot Antens (Corporate Recruiter)

Bel margot via +31 6 59 880 893 Stuur Margot een mail
esj-call-to-action-card.png

Solliciteer nu!

*
*
*
*
Upload je bestanden hier!
Upload je bestanden hier!

Gerelateerde vacatures

Corporate Finance adviseur
Fulltime/Parttime Oosterhout