Bo.jpg

FINANCIELE TALENTEN TELLEN MEE BIJ ESJ

In deze uitdagende functie werk je intensief met het softwarepakket Nmbrs, waarbij je onder andere verantwoordelijk bent voor het verzorgen van de maandelijkse salarisverwerking.

 

Je gaat ook aan de slag met:

  • Verzamelen, verwerken en controleren van gegevens voor de salarisverwerking,
  • Toepassen van diverse CAO-regelingen,
  • Beantwoorden van HR- en salaris gerelateerde vragen van klanten,
  • Periodiek verwerken van de loonaangifte,
  • Verzorgen van managementrapportages,
  • Proactief meedenken met de klant.

CAREER STATEMENT

Jij beschikt over:

Een (bijna) afgeronde MBO of HBO (AD) opleiding.

Affiniteit met cijfers en administratie.

Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel schriftelijk en als mondeling.

Doorzettingsvermogen en flexibiliteit.

De wil om in jezelf te investeren door jouw Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) te halen.

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

Wij bieden jou:

Een afwisselende échte baan en een unieke kans om ervaring op te doen en waardevolle diploma’s te halen.

Een aantrekkelijk salaris en een uitdagend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een erg goede studieregeling, pensioen dat voor je wordt betaald, standaard 27 verlofdagen en de mogelijkheid om er 13 bij te kopen!

Via coaching on the job vindt intensieve begeleiding plaats door een ervaren collega, waarbij het realiseren van je persoonlijke ambities centraal staan.

De dagelijkse praktijk bij onze klanten is jouw leerschool. De wisselwerking tussen zelfstandig de strijd aan gaan met een salarisvraagstuk en discussieren met collega’s over cases, maakt dat je je blijft ontwikkelen!

Onze ESJ Campus biedt de kans om je financiële carrière te plannen en hier op innovatieve wijze invulling aan te geven. Met talent gekoppeld aan ambitie wordt je loopbaan uitgestippeld.

Met GoodHabitz heb je vrij en onbeperkt toegang tot meer dan 100 online trainingen die je helpen het maximale uit jezelf te halen.

De mogelijkheid om deel te nemen aan diverse (vaktechnische) werkgroepen. Vind jij bijvoorbeeld duurzaamheid belangrijk en wil jij jezelf daar graag voor inzetten? Word dan lid van het Green Team en bepaal mede wat ESJ gaat doen op dit gebied!

Anne-Lies kantoor (2).jpg

FINANCIËLE PLANNING BEGINT MET CARRIÈREPLANNING

ESJ is de ideale plek om jouw carrière te starten en iedereen telt mee bij ESJ. Ook jij bent daadwerkelijk van toegevoegde waarde. Met dit traineeship bieden we je de kans om de opleiding PDL en VPS te doen en tegelijk ervaring op te doen in de praktijk. Dit alles zodat jij kan uitgroeien tot een volwaardige salarisprofessional! Kortom, een uitdagende startersfunctie!

 

Je wordt onderdeel van het HR & Salarisadviesteam dat bestaat uit ongeveer 20 collega’s. Het team is gevestigd in Zevenbergen en verzorgt voor onze klanten de salarisadministratie en adviseert en ondersteunt bij alle vraagstukken omtrent Salaris- en HR.

SOLLICITEER NU!

Drag 'n Drop your files here!
Drag 'n Drop your files here!
contact-background.jpg

Direct contact?

We nodigen je graag uit voor een kennismaking! Neem contact op met Maaike Mensing (HR Manager)

Stuur Maaike een mail Bel Maaike via (088) 0320 600
contact-background.jpg

Gerelateerde vacatures

Loading...

Senior Salarisadviseur

Fulltime Parttime Etten-Leur

Onze internationale loonadviespraktijk is groeiende en we kunnen jouw expertise als Salarisadviseur daarom direct inzetten!

Teamleider Salarisadvies

Fulltime Parttime Zevenbergen

Ter versterking van het team Salaris- en HR advies zijn we op zoek naar een gedreven en ervaren Teamleider Salarisadvies.

Salaris & HR-adviseur

Fulltime Parttime Zevenbergen

ESJ is de carrière boost voor financieel talent. Iedereen telt mee bij ESJ en als Salaris & HR-adviseur ben jij daadwerkelijk van toegevoegde waarde.