WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

Vanaf de eerste stagedag word je volledig in ons team in Zwijndrecht opgenomen. Ons team bestaat uit 4 gemotiveerde collega’s en als lid van het Accountancy team krijg je verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Werken en leren gaat bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk bij onze klanten (voornamelijk in de binnenvaart branche) is jouw leerschool.

Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend; je bent zorgvuldig, analytisch sterk en draagt bij aan innovatieve oplossingen voor onze klanten. De theorie vanuit school mag jij dan ook gelijk inzetten binnen ons team om zo de vertaalslag te maken naar de praktijk bij onze klanten.  Jouw werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit voorbereidende werkzaamheden voor én het samenstellen van jaarrekeningen, het analyseren van financiële gegevens en het onderhouden van contact met diverse klanten en relaties.

Zwijndrecht_buiten_3.jpg
esj-chevron-right.png

Herken jij jezelf hierin?

Je volgt de HBO opleiding richting Accountancy of Finance & Control, duaal of voltijd. Ook als jij een MBO of AD opleiding volgt in een van deze richtingen nodigen wij jou graag uit voor een kennismaking.

Je bent proactief en enthousiast om jouw kennis in de praktijk in te gaan zetten.

Ook ben je dienstverlenend en klantgericht.

Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels).

Je hebt van nature de instelling die nodig is om goed contact met klanten en relaties te onderhouden.

esj-chevron-right.png

Wij bieden jou

Bij ons kan je rekenen op een leerzame, uitdagende stage. Vanzelfsprekend begeleiden we je in deze functie optimaal.

Onze stagevergoeding is meer dan marktconform en wij bieden de mogelijkheid om na afloop van je stage bij ons in dienst te treden.

Voor jouw mentale én fysieke gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen en lifestyle-experts van OpenUp. Dit geldt ook voor jouw familie! Bij OpenUp kun je ook masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach.

Op onze ESJ Campus krijg je alle kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen tot financial engineer. We dagen je uit om het maximale uit jezelf te halen.

Iedere dag vers fruit en een uitgebreide gratis lunch op kantoor.

Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers plezier in hun werk hebben als hun werk inhoudelijk uitdagend en de werksfeer goed is. Daarom zorgen wij samen met onze mensen voor een goed evenwicht tussen werken, studeren en privéleven.

FINANCIËLE PLANNING BEGINT MET CARRIÈREPLANNING

ESJ is de ideale plek om je carrière te starten. Iedereen telt mee bij ESJ want bij ons ben je meer dan een stagiair. Jij bent daadwerkelijk van toegevoegde waarde voor ons team en de klant. We bieden je de kans om uit te groeien tot een financial engineer. Na afloop van je studie is er gelijk plaats voor jou binnen ons young professional programma om jezelf zo nog verder te ontwikkelen.

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze samenstelpraktijk.

Bo_Joris.jpg
placeholder

Direct contact?

We nodigen je graag uit voor een kennismaking! Neem contact op met Margot Antens (Corporate Recruiter)

Bel margot via +31 6 59 880 893 Stuur Margot een mail
esj-call-to-action-card.png

Solliciteer nu!

*
*
*
*
Upload je bestanden hier!
Upload je bestanden hier!

Gerelateerde vacatures

Stagiair Accountancy AA
Fulltime/Parttime Etten-Leur

Stagiair Accountancy RA
Fulltime/Parttime Etten-Leur

Stagiair Corporate Finance
Fulltime/Parttime Oosterhout

Werkstudent Fiscaal Loonbelasting
Fulltime/Parttime Etten-Leur

Open sollicitatie
Fulltime/Parttime Meerdere locaties