We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

Wat kunnen we voor u doen?

Uitvoeren scan, maken van blauwdruk

Aan de hand van een bedrijfsscan kunt u bepalen waar u nu staat in het kader van duurzaam ondernemen en waar uw kansen (nog meer) liggen.

Meten

Het in kaart brengen van duurzaamheidsprestaties binnen uw organisatie, inclusief de daarbij behorende audits en verslaglegging. Denk bijvoorbeeld aan de CO2 footprint, biodiversiteit etc.

Innovatie

Adviseren en inventariseren van de mogelijkheden op het gebied van innovatie, zoals fiscale faciliteiten voor milieuvriendelijke investeringen (zie fiscale mogelijkheden).

Advies en implementatie governance

Een goed corporate governance-beleid biedt houvast over de manier hoe een onderneming goed, efficiënt en verantwoord geleid moet worden . Onderdeel daarvan is het afleggen van verantwoording over het gevoerde beleid richting belanghebbenden waaronder de eigenaren (aandeelhouders), werknemers, afnemers en de samenleving als geheel.

Klik hier voor onze aanpak bij Gemeenten: De Anti Waste Scan.
Deze aanpak kan ook gehanteerd worden in het bedrijfsleven.

Subsidie-advies

Wij begeleiden veel klanten bij de administratie van innovatie- en subsidietrajecten en hebben gemerkt dat zij zich niet altijd bewust zijn van de subsidiekansen die er zijn. Voor een goede toepassing van de verschillende regelingen is een combinatie van hoogwaardige technische kennis en fiscaal juridische kennis noodzakelijk. Daarvoor maken we ook gebruik van ervaren en deskundige adviseurs; intern én extern.

Optimaal duurzaam met ESJ

Wilt u weten waar de duurzame kansen liggen voor uw onderneming of heeft u andere vragen over MVO? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze vestigingen in uw regio, de Belastingadviseurs van ESJ adviseren u graag.

Gerelateerde artikelen

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Klik hier »×