We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

Ondernemer en pensioen

De wijze waarop u pensioen kunt opbouwen is afhankelijk van uw fiscale status, DGA of zelfstandig ondernemer. In elke situatie zijn hiervoor andere fiscale regels van toepassing. Het gaat vaak over veel geld, een pensioen vertegenwoordigt vaak honderd duizenden euro’s.

Een team van belastingadviseurs van ESJ is gespecialiseerd in pensioenadvies op maat. Dat doen we onafhankelijk van enige verzekeraar of bankinstelling. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van de totale financiële planning van ondernemers hebben we de kennis om uw vragen te beantwoorden en u wellicht zelfs op mogelijkheden te wijzen waar u nog niet aan had gedacht.

Plan uw pensioen!

Ondernemen is vooruitkijken, ook naar uw pensioen. Samen met u zoeken we de oplossing die het beste past bij uw levensfase en uw levenstijl. Misschien hebt u zelf al het nodige uitgezocht en bent u vooral op zoek naar bevestiging van uw keuze met de zekerheid dat u niets over het hoofd hebt gezien. Ook dan kunt u een beroep op ons doen.

Voor deze zogenaamde ”Execution only” vragen maken we gebruik van een professionele vergelijkingstool waarin we verschillende polissen van banken én verzekeraars met elkaar vergelijken. Op basis van deze onafhankelijke vergelijking maakt u dan zelf de uiteindelijke keuze voor een polis om deze dan vervolgens zelf af te sluiten bij de betreffende aanbieder.

Een goed pensioen voor ondernemers

Tijd en geld besteden aan goed pensioenadvies levert vaak geld op; een beter pensioen tegen lagere kosten. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek informeren wij naar uw wensen en maken een heldere offerte. Op basis daarvan kunt u uw eigen keuzes maken. Dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf.

Meer weten over een pensioen op maat, voor u of uw personeel? Neem dan contact op met een van onze vestigingen bij u in de buurt of met uw vaste contactpersoon.

Gerelateerde artikelen

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Klik hier »×