We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

International Payroll

Voor salarisadministraties waarbij internationale en/of grensoverschrijdende zaken spelen of waarbij bijzondere uitvoeringswensen worden verlangd, kunt u contact opnemen met onze speciale afdeling “International Payrol”.

Dit team maakt onderdeel uit van de Expat Adviesgroep. Daarin zijn gespecialiseerde adviseurs werkzaam op het gebied van belastingen en sociale zekerheid, zowel nationaal als internationaal. Zij ondersteunen bij de verwerking van ‘salary splits’, 30%-regelingen, shadow-payrolls en dergelijke. Desgewenst worden ook alle zaken voor nationale salarisadministraties die een meer dan gemiddelde aandacht vergen, of waarbij de cliënt bijzondere uitvoeringswensen heeft door “International Payroll”, verzorgd.

De serviceverlening beperkt zich niet uitsluitend tot het verwerken van de salarissen, maar omvat ook begeleiding bij specifieke bepalingen op het gebied van:

  • arbeidsvoorwaarden;
  • hulp bij het regelen van verzekeringen ziekte-verzuim of WIA-verzekering;
  • toepassing van bedrijfspensioen-regelingen of CAO’s;
  • contacten met Belastingdienst en/of UWV;
  • Arbo-dienst.

Samen met u bekijken we welke fiscale en wettelijke bepalingen van toepassing zijn en welke keuze voor u en uw medewerker(s) optimaal is.

Naast verwerking van salarissen adviseert “International Payroll” bij vraagstukken op het gebied van loonbelasting, sociale verzekeringen en arbeidszaken. Bij werken over de grens bieden we hulp op het gebied van internationale belastingzaken en sociale zekerheid. Ook voor arbeidsovereenkomsten en advisering/begeleiding rond ontslagzaken kunt u bij deze specialisten terecht, evenals voor een onderzoek van de toepasselijkheid van een CAO of Bedrijfstakpensioenregeling.

Gerelateerde artikelen

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Klik hier »×