We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

ESJ Zwijndrecht

ESJ Zwijndrecht

De belastingadviseurs en accountants van ESJ Zwijndrecht bieden fiscaal advies aan DGA’s op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Daarbij gaan wij een stap verder dan andere bedrijven. We gaan uit van het levensloopconcept, want zakelijk is even belangrijk als privé.

Belastingadvies

Waarbij kan een belastingadviseur en/of accountant van ESJ Zwijndrecht u van dienst zijn?
Wij helpen u graag met fiscaal advies, dat rekening houdt met uw persoonlijke situatie. Enkele voorbeelden waarbij wij u kunnen adviseren:

  • Gedegen advies bij het opstellen van een testament of bedrijfsopvolging door familie;
  • Het ondersteunen en optimaliseren van de bedrijfsvoering;
  • De (persoonlijke) financiële positie;
  • De fiscale planning.

Meer weten over de diensten die ESJ levert? Klik dan hier

Ondernemers in de binnenvaartbranche

ESJ Zwijndrecht is tevens gespecialiseerd in het optimaliseren van de fiscale en financiële positie van ondernemers in de binnenvaartbranche. De deskundige belastingadviseurs en accountants van ESJ Zwijndrecht zijn dé specialisten die u nodig heeft. Zij kennen de Drechtsteden goed, hebben veel ervaring in de binnenvaartbranche en werken vanuit Zwijndrecht aan het juiste advies.

Neem vrijblijvend contact op met een belastingadviseur of accountant van ESJ Zwijndrecht:
Scheepmakerij 210
3331 MB Zwijndrecht
+31 (0)88 0 320 600
zwijndrecht@esj.nl

ESJ Zwijndrecht steunt

A.S.W.H.

QnTo_a3M

ASWH speelt sinds 8 september 1962 op het sportpark Schildman. Momenteel bespeelt de vereniging drie natuurgrasvelden en twee kunstgrasvelden. Het hoofdveld en veld twee zijn voorzien van veldverlichting. Bovendien is er een zeer ruime trainingsaccommodatie met verlichting beschikbaar. Langs het hoofdveld staat een tribune voor 400 bezoekers.

In 2007 opende de vereniging een nieuw clubgebouw en beschikt sindsdien over een modern ingerichte kantine, 16 kleedkamers, een apart wedstrijdsecretariaat, Skybox, sponsorhome en diverse vergaderruimten.

De kantine is ook beschikbaar voor het houden van bijeenkomsten van organisaties uit Hendrik-Ido-Ambacht. Hiervoor kan contact opgenomen worden via het e-mailadres: bestuur@aswh.nl

Meer informatie: www.aswh.nl

Pelikaan

download (1)

Pelikaan is een Zwijndrechtse voetbalvereniging die op 1 augustus 1932 is opgericht en uit het voormalige Old Swift is de huidige naam Pelikaan ontstaan. Deze naam dankt zij aan een grootse prestatie van het KLM- toestel “Pelikaan”, waarmee rond Kerstmis 1933 de befaamde retourvlucht naar het voormalig Nederlands Indië (Schiphol-Batavia) werd gemaakt.

Meer informatie: http://www.vvpelikaan.nl/

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Klik hier »×