Wij zijn ESJ

Bij ESJ zijn we ondernemers in hart en nieren. Wij helpen andere ondernemers graag om het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen. Door ze te laten doen waar zij goed in zijn en ze te ondersteunen met onze expertise en brede, toekomstgerichte blik.

Als middelgroot kantoor bieden wij the best of both worlds. Onze professionals kunnen zich meten met de top van Nederland, waardoor we naast MKB ondernemers ook multinationals tot onze klantenkring rekenen. ESJ heeft de hersens in huis voor hightech engineering en behoudt de menselijke maat voor een strakke structuur met korte lijnen. En een vast team voor elke klant, zonder continue ruggespraak met ‘het hoofdkantoor’.

DSC05750 (1).jpg

 

 

 

esj-chevron-right.png
Vooruit denken

Stilstand is achteruitgang. Wij denken graag vanuit een breed perspectief met u mee en kijken vooruit, de blik gericht op de toekomst.

Samen met u bepalen wij uw doelstellingen en verleggen we grenzen.

esj-chevron-right.png
Samen stappen zetten

Ondernemers willen vooruit, stappen zetten. ESJ helpt u hierbij door teamwork met de focus op vooruitgang.

We gaan daarbij een stap verder dan andere bedrijven. We gaan uit van het levensloopconcept, want zakelijk en prive zijn even belangrijk.

esj-chevron-right.png
Alles onder controle

Wij spreken de taal van de ondernemer en weten wat u bezig houdt. Onze adviseurs dagen zichzelf en elkaar uit om u objectief en eerlijk te adviseren.

ESJ begrijpt ondernemers en levert innovatieve en creatieve oplossingen op maat.

Allinial Global

We gaan voor het beste voor onze klanten, lokaal en internationaal. Ook internationaal zakendoen is aan ESJ toevertrouwd. Een belangrijk deel van onze klanten woont, werkt of doet zaken in het buitenland. Daarom is ESJ aangesloten bij Allinial Global. 

Allinial Global is een associatie van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren die kennis en ervaring delen. Met als hoofddoel het ontwikkelen en ondersteunen van een internationaal netwerk.

Lees meer over Allinial Global
allinial logo.png

Uw relatiebeheerder

Uw relatiebeheerder is uw eerste aanspreekpunt en klankbord. Hij heeft oog voor alle zaken die van belang zijn bij uw zakelijke en persoonlijke activiteiten.

Regelmatig zit hij bij u aan tafel om onderwerpen te bespreken die u als ondernemer bezig houden, zowel op strategisch als op tactisch gebied. Hij houdt u een spiegel voor en benoemt alle voors en tegens. Zo maakt u bewuste keuzes voor uzelf, uw medewerkers, uw gezin. U kent de context en handelt daarnaar. Met ESJ achter u. Uw relatiebeheerder biedt u een helder en duidelijk beeld van de diensten die ESJ levert, onze werkwijze en tarieven, afgestemd op uw wensen. Hij zorgt ervoor dat de juiste mensen voor u werken, die bij u passen. Hij bewaakt de voortgang en zorgt voor goede en heldere afspraken.

Jeroen_Maaike_2.jpg 

ONZE KLANTEN

Onze klanten zijn met name ondernemers in het MKB segment. MKB ondernemers vormen samen de motor van de Nederlandse economie. Wij zijn trots op onze brede klantenkring; van een bedrijf in de haven in Rotterdam tot een exclusieve traiteur, van een groothandel in landbouwmachines tot een pastarestaurant. Wij helpen deze ondernemers op financieel en fiscaal gebied, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun bedrijf en het ondernemen. Daar ligt onze focus.

Sweere_2.jpg

Lees meer over

Mijn ESJ

Als het gaat over uw financiële informatie zijn efficiency, veiligheid en continuïteit erg belangrijk. Met Mijn ESJ, uw persoonlijke website, kunt u op een snelle en veilige manier informatie beheren en met uw adviseur uitwisselen.

Klachtenregeling

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Uiteraard vaktechnische kwaliteit, maar zeker ook de kwaliteit van de andere aspecten van onze dienstverlening.

Compliance

Nooit eerder is het belang en de noodzaak van compliance zo duidelijk geworden als in deze tijd. De compliance officer is de interne toezichthouder van een instelling en ziet erop toe dat de instelling en haar medewerkers de wet- en regelgeving handhaven.

Horizontaal toezicht

In 2009 zijn de Belastingdienst en ESJ een samenwerkingsovereenkomst aangegaan waarmee het zogeheten horizontale toezicht van kracht is geworden. Dit biedt de mogelijkheid om een duidelijker fiscaal beeld van een onderneming te verkrijgen.

Gedragscode

De gedragscode is mede opgesteld om onze opdrachtgevers op de hoogte te brengen van onze normen en waarden. Onze diensten en werkzaamheden moeten altijd worden gekenmerkt door betrouwbaarheid en betrokkenheid.