Ondernemers weten waarom

Bij ESJ zijn we ondernemers in hart en nieren. Wij helpen andere ondernemers graag om het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen. Door ze te laten doen waar zij goed in zijn en ze te ondersteunen met onze expertise en brede, toekomstgerichte blik.

Als middelgroot kantoor bieden wij the best of both worlds. Onze professionals kunnen zich meten met de top van Nederland, waardoor we naast MKB ondernemers ook multinationals tot onze klantenkring rekenen. ESJ heeft de hersens in huis voor hightech engineering en behoudt de menselijke maat voor een strakke structuur met korte lijnen. En een vast team voor elke klant, zonder continue ruggespraak met ‘het hoofdkantoor’.

ESJ Oosterhout

Scherpzinnig

Wij zijn meer dan een accountant of een belastingadviseur. Onze adviseurs dagen zichzelf en elkaar uit om u objectief en eerlijk te adviseren. ESJ begrijpt ondernemers en levert innovatieve en creatieve oplossingen op maat. ESJ: Financieel Vooruitdenkers.

ESJ Breda entree

Stijlvol

Of we nu advies geven of een controle uitvoeren, onze klant verwacht duidelijkheid. Géén nieuwe problemen, maar oplossingen voor bestaande. Niet kijken naar het verleden, maar een blik gericht op de toekomst. En afspraak is afspraak. Zo zitten wij in de wedstrijd.

Samen met u bepalen wij uw doelstellingen en verleggen we grenzen.

allinialgloballogo.png

Over grenzen

Ook internationaal zakendoen is aan ESJ toevertrouwd. Een belangrijk deel van onze klanten woont, werkt of doet zaken in het buitenland. Daarom is ESJ aangesloten bij Allinial Global. Allinial Global is een associatie van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren die kennis en ervaring delen. Met als hoofddoel het ontwikkelen en ondersteunen van een internationaal netwerk.

Lees meer over Allinial Global

Lees meer over

Loading...

Mijn ESJ

Als het gaat over uw financiële informatie zijn efficiency, veiligheid en continuïteit erg belangrijk. Met Mijn ESJ, uw persoonlijke website, kunt u op een snelle en veilige manier informatie beheren en met uw adviseur uitwisselen.

Filosofie

Wij gaan voor het beste voor onze klanten, lokaal en internationaal. Daarbij gaan we een stap verder dan andere bedrijven. We gaan uit van het levensloopconcept, want zakelijk is even belangrijk als privé.

Relatiebeheerder bij ESJ

Een relatiebeheerder van ESJ is de sleutelfiguur tussen u, uw onderneming en onze organisatie. Hij is uw eerste aanspreekpunt en klankbord. Hij heeft oog voor alle zaken die van belang zijn bij uw zakelijke en persoonlijke activiteiten.

Klachtenregeling

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Uiteraard vaktechnische kwaliteit, maar zeker ook de kwaliteit van de andere aspecten van onze dienstverlening.

Compliance

Nooit eerder is het belang en de noodzaak van compliance zo duidelijk geworden als in deze tijd. De compliance officer is de interne toezichthouder van een instelling en ziet erop toe dat de instelling en haar medewerkers de wet- en regelgeving handhaven.

Horizontaal toezicht

In 2009 zijn de Belastingdienst en ESJ een samenwerkingsovereenkomst aangegaan waarmee het zogeheten horizontale toezicht van kracht is geworden. Dit biedt de mogelijkheid om een duidelijker fiscaal beeld van een onderneming te verkrijgen.

Gedragscode

De gedragscode is mede opgesteld om onze opdrachtgevers op de hoogte te brengen van onze normen en waarden. Onze diensten en werkzaamheden dienen te allen tijde te worden gekenmerkt door betrouwbaarheid en betrokkenheid.

Toon meer informatie

Toon minder informatie

ESJ: een duidelijke keuze