Onze kantoren zijn de toegangsdeur tot alle expertise die ESJ te bieden heeft. Elke vestiging heeft haar eigen signatuur en klantenkring.
 

ESJ Etten-Leur

ESJ Etten-Leur heeft altijd de juiste specialist in huis voor accountancy, fiscaal advies, een audit en financieel advies. Bent u op zoek naar een accountant en/of belastingadviseur? Vanuit onze vestiging in Etten-Leur staan wij u graag bij met onafhankelijk financieel advies, zowel zakelijk als privé. Het kantoor in Etten-Leur huisvest de belastingadviseurs van het team (International) Tax Corporate, de specialisten van Audit & Assurance en International Pay Rolling.

U kunt voor fiscaal of financieel advies een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen met ESJ Etten-Leur. U bent van harte welkom op onze vestiging op de Bredaseweg 199.

Neem contact op met ESJ Etten-Leur

Bredaseweg 199
4872 LA Etten-Leur

Postbus 3462
4800 DL Breda

+31 88 0320 600
etten-leur@esj.nl

ESJ Etten-Leur  steunt een aantal regionale fondsen en bedrijven, die zich inzetten voor de maatschappij. Zie hieronder voor meer informatie. 

Meer informatie ontvangen?

*
*
*
*
*

DE JONGE BALIE

De Jonge Balie bevordert de goede uitoefening van het beroep van advocaat en behartigt de belangen van jonge advocaten. Ook onderhoudt zij contact met andere groeperingen van advocaten, zowel in Nederland als daarbuiten.

www.jongebaliezwb.nl
dejongebaliefinal.png

NAC BREDA

Waar Nac Breda door middel van de “Nac street league”, “Playing for succes”, “Nac in de buurt”, “Nac Oldstars” en “Niemand buitenspel” maatschappelijk haar steentje bij draagt, draagt ESJ bij aan het succes van NAC.

NAC Breda biedt de stad en haar inwoners maatschappelijke steun en ook op zakelijk gebied is de club zeer betrokken in haar omgeving. Genoeg reden om vanuit ESJ Audit & Assurance NAC Breda te ondersteunen in de vorm van sponsoring.

www.nac.nl
Logo-NAC-Breda (1).png

VILLA PARDOES

ESJ is sponsorambassadeur van verschillende organisaties. Geheel belangeloos zetten wij ons netwerk in om bedrijven enthousiast te maken voor sponsoring en om sponsoracties te realiseren. Als sponsorambassadeur werven wij o.a nieuwe sponsors voor Villa Pardoes.

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders dan hun ziekte willen denken. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

www.villapardoes.nl
logopardoesfinal.png

PROJECT NEST

Project Nest stelt zich als doel zelfredzaamheid te bevorderen voor gezinnen uit arme dorpen en bescherming en hulp te bieden aan kansarme (wees)kinderen. Daarnaast helpen zij bestaande stichtingen (zoals Stichting Green Society en Stichting Sano Ghar in Nepal) die zich ook focussen op gezondheid, educatie en bescherming, maar die door een tekort aan (financiële) middelen niet van de grond komen.

Project Nest bestrijdt geen symptomen, maar richt zich op bewustwording, educatie en bescherming bij calamiteiten. De praktische aanpak en natuurlijk de missie van deze stichting maken dat ESJ Project Nest van harte ondersteunt.

www.projectnest.org
nest_1.png

STICHTING VOOR SARA

Stichting Voor Sara is in 2016 opgericht door de ouders van Sara Verbrugge, vlak nadat zij te horen kregen dat Sara lijdt aan de ongeneeslijke spierziekte Lama2-MD. Sindsdien zet de stichting zich met hart en ziel in voor Sara en alle andere kinderen met deze spierziekte. Ook wil de stichting bekendheid geven aan vele tientallen onbekende en zeer zeldzame spierziekten en de impact voor patiënten en hun families.

Het is lastig fondsen te werven voor kleine patiëntengroepen. Daardoor is er minder onderzoek naar de meest zeldzame spierziekten. ESJ zet zich daarom als sponsor graag in voor Stichting Voor Sara!

www.voorsara.nl
Voor_sara.png