Onze diensten

Accountancy

Om de juiste keuzes voor uw onderneming te maken, is inzicht in de cijfers en financiën belangrijk. U zoekt een accountant die weet wat u bezighoudt en met u meedenkt als u beslissingen moet nemen. Bij ESJ bent u aan het juiste adres.

Belastingadvies

ESJ helpt bij al uw vragen op het gebied van belastingen en fiscaal advies. Of het nu gaat om uw persoonlijke financiële situatie of om binnenlandse- of buitenlandse activiteiten; in onze advisering en dienstverlening leggen wij de lat hoog.

Audit

ESJ Audit verzorgt wettelijke controleopdrachten voor middelgrote ondernemingen, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast bieden we verschillende mogelijkheden bij het ondersteunen van uw bedrijfsvoering.

Corporate Finance

Ons team van toegewijde en enthousiaste adviseurs staat klaar om u te adviseren en optimaal te begeleiden. Samen met u vinden we de oplossing die het best past bij uw onderneming, maar ook bij uw levensfase en levensstijl.

HR- en Salarisadvies

Tevreden personeel zorgt voor tevreden klanten en verhoogt uw rendement. De HR professionals van ESJ ondersteunen u graag bij al uw personele vraagstukken.

Overige diensten

Onze specialisten helpen u ook graag met deze diensten!

ESJ al jarenlang vertrouwde partner

"De samenwerking met ESJ kenmerkt zich met name door vertrouwen, open communicatie, snelle communicatielijnen. Een hele prettige manier van samenwerken".

 - Michaël Laros en Eric Wetzels

Bekijk de video
esj-review-image.png

Probeer het niet zelf te doen!

"Wij hebben ontzettend veel verstand van bodem en van bacteriën, maar niet van bedrijfsovernames. ESJ heeft ons aan de hand meegenomen om stap voor stap te komen tot een uiteindelijk doel."

- Pius Floris en Philo Floris-Schotte

Bekijk de video Lees meer over aankoop- en verkoopbegeleiding
Algemeen.jpg

NO NONSENSE MENTALITEIT

"De samenwerking met ESJ past ons goed, omdat wij een no nonsense bedrijf zijn. ESJ kent die mentaliteit, daarom werken we al zo lang met ze samen."

- Erik de Neef, voorzitter van de KRVE

Bekijk de video Lees meer over onze werkwijze
krve_optie_1.jpg

KORTE LIJNEN, SNEL ANTWOORD

"Wij hebben een klein bedrijf. Als we vragen hebben, willen we snel een antwoord. Korte lijnen zijn voor ons belangrijk".

- Theo Sweere, eigenaar van Sweere Food Processing Equipment B.V.

Bekijk de video Neem contact met ons op
sweere_optie_2.jpg

MEER DAN ALLEEN MAAR CIJFERS OPTELLEN

"De samenwerking met ESJ brengt ons wat we zoeken. Met de juiste informatie, actuele cijfers en regelmatige gesprekken weet je welke kant je op moet."

- Rob Treuren, eigenaar Wildhandel Treuren

Bekijk de video Wat wij doen als accountant
treuren_optie_2.jpg
esj-chevron-right.png

Zet de volgende stap bij ESJ!

Financiële planning begint met carriëre planning. Of je nu net aan je carrière begint of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Je kiest namelijk niet zomaar een kantoor, je kiest voor een van de mooiste en meest uitdagende bedrijven van Zuidwest-Nederland.

Bekijk de vacatures
esj-cta-image.png

FinancieelVooruitdenkers

ESJ is een advieskantoor op het gebied van accountancy, belastingadvies, audit en corporate finance. Wij zijn een organisatie die haar klanten ondersteunt bij vrijwel elk zakelijk aspect van hun bedrijfsvoering en persoonlijke situatie. We hebben een grote nationale en internationale klantenkring die we koesteren en waar we trots op zijn. Van oudsher is ESJ een kantoor met een sterk fiscale focus, essentieel voor onze signatuur. 

We noemen ons Financieel Vooruitdenkers. We hebben de kennis en kunde in huis om ingewikkelde financiële en juridische situaties simpel te laten voelen en problemen om te zetten in kansen. 

ESJ is zo de stille kracht achter de ontwikkeling van uw organisatie. We kijken graag samen wat we voor u kunnen betekenen!

Neem contact op 

Laatste nieuws

Auto 2.jpg
15/07/2024
Naheffing mrb bij schorsing en OVR-tarief of vrijstelling?

Als u uw auto langere tijd niet gebruikt, kunt u het kenteken laten schorsen. Kan dit een naheffing motorrijtuigenbelasting opleveren als het een auto betreft waarvoor u gebruikmaakt van de overgangsregeling oldtimers (OVR) of een vrijgestelde auto en u de auto tóch gebruikt?

Terugvragen.jpg
15/07/2024
Hebben schenkingen ‘vrij van recht’ invloed op box 3?

Bij een schenking is door de ontvanger ervan schenkbelasting verschuldigd. Bij een schenking ‘vrij van recht’ spreken schenker en ontvanger af dat de schenker deze belasting voor zijn rekening neemt. Welke effecten kan dit hebben op het vermogen en dus de verschuldigde belasting in box 3?

Zomer.jpg
15/07/2024
De zomer inluiden met uw personeel

Met de vakantie in zicht en de zon in aantocht organiseren veel werkgevers voor hun personeel een bedrijfsuitje of gezellige bijeenkomst op kantoor. Wat zijn de mogelijkheden hiervoor binnen de werkkostenregeling dit jaar?