Lees meer

DSC_0033-2.jpg

Johan Nelemans benoemd tot partner

Met veel genoegen deelt ESJ Financial Engineering mee dat Johan Nelemans benoemd is tot partner.

Lees meer
ecommerce-2140603_1280.jpg

Registratie éénloketsysteem btw e-commerce gestart

Vanaf 1 juli 2021 geldt de nieuwe EU-regeling btw e-commerce. U kunt zich nu registeren voor het nieuwe éénloketsysteem.

Lees meer
register-257986_1920.jpg

Verplichte inschrijving UBO-register

Momenteel verstuurt de Kamer van Koophandel brieven met het verzoek om de UBO’s van uw onderneming/organisatie binnen 6 weken in te schrijven. Allereerst willen we opmerken dat de genoemde termijn van 6 weken slechts een “verzoek” betreft. Inschrijving moet formeel pas uiterlijk 27 maart 2022 plaatsvinden.

In dit artikel geven wij u eerst wat algemene informatie over het UBO-register. Daarna leggen we uit hoe de inschrijving in het UBO-register kan geschieden.

Lees meer
BRD balie4.jpg

Ondernemers weten waarom

Bij ESJ zijn we ondernemers in hart en nieren.
Als middelgroot kantoor bieden wij the best of both worlds. Wij kijken niet naar het verleden, maar houden onze blik gericht op de toekomst.
Samen met u bepalen wij uw doelstellingen en verleggen we grenzen.

Lees meer
OHT buiten.jpg

Onze filosofie

Wij gaan voor het beste voor onze klanten, lokaal en internationaal. Daarbij gaan we een stap verder dan andere bedrijven. We gaan uit van het levensloopconcept, want zakelijk is even belangrijk als privé.

Lees meer
ZWD buiten4.jpg

Relatiebeheerder bij ESJ

Een relatiebeheerder van ESJ is de sleutelfiguur tussen u, uw onderneming en onze organisatie. Hij is uw eerste aanspreekpunt en klankbord. Hij heeft oog voor alle zaken die van belang zijn bij uw zakelijke en persoonlijke activiteiten.

Lees meer
collage.jpg

Ons team

Maak kennis met ons team

Lees meer
OHT hal2.jpg

Mijn ESJ: Grenzeloos gemak!

Als het gaat over uw financiële informatie zijn efficiency, veiligheid en continuïteit erg belangrijk. Met Mijn ESJ, uw persoonlijke website, kunt u op een snelle en veilige manier informatie beheren en met uw adviseur uitwisselen.

Lees meer
ZWD bg3.jpg

Werken bij ESJ

Financiële planning begint met carrièreplanning.
Bij ESJ krijg je alle kans om uit te groeien tot een financial engineer.

Lees meer