Menu Inloggen Mijn ESJ

ESJ Oosterhout

Het team van accountants en belastingadviseurs op deze locatie van ESJ is nadrukkelijk verbonden met de ondernemers en de sportieve en culturele activiteiten van de gemeente Oosterhout. ESJ Oosterhout heeft adviseurs en accountants gespecialiseerd op het gebied van accountancy, belastingadvies en pensioen. U bent welkom op onze vestiging aan de Hoevestein 16.

Neem contact op met ESJ Oosterhout
Hoevestein 16
4903 SC Oosterhout
+31 (0)88 0 320 600
oosterhout@esj.nl

ESJ Oosterhout steunt

Topklasse en verbonden met de gemeenschap: MHC de Warande

ESJ Oosterhout steunt MHC de Warande

MHC de Warande is een vereniging met ruim 1200 leden die spelen in tophockey- en/of breedtehockey verband. Zij hoort bij de10% grootste hockeyverenigingen in Nederland en is de grootste sportvereniging in Oosterhout. Jong en oud komt er samen, om familie of vrienden aan te moedigen of op het veld. Ook Wilbert Koreman, directievoorzitter van ESJ, staat regelmatig langs de lijn. MHC De Warande stelt haar faciliteiten ook beschikbaar voor scholen en sporttoernooien, naschoolse activiteiten en hockeykampen. Daarmee vervult ze een actieve rol in de Oosterhoutse gemeenschap. “Die maatschappelijke functie is van grote waarde en ondersteunen we van harte ” aldus Koreman.

Meer informatie: www.mhcdewarande.nl


Parkfeest Oosterhout

ESJ Oosterhout steunt Parkfeest Oosterhout

Parkfeest is een jaarlijks festival die de afgelopen jaren is uitgegroeid tot één van Oosterhouts drukstbezochte evenementen.

Meer informatie: www.parkfeest.nl

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »