We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

ESJ Oosterhout

Belastingadviseurs Oosterhout

Het team van accountants en belastingadviseurs in Oosterhout is nadrukkelijk verbonden met ondernemers en sportieve en culturerele activiteiten van de gemeente Oosterhout. Onze belastingadviseurs en accountants zijn gespecialiseerd op het gebied van accountancy, belastingadvies en pensioen.

Contact

U kunt eenvoudig een afspraak maken voor advies van één van onze belastingadviseurs in Oosterhout, door telefonisch contact op te nemen. U bent van harte welkom op onze vestiging aan de Hoevestein 16.

Neem contact op met ESJ Oosterhout
Hoevestein 16
4903 SC Oosterhout
+31 (0)88 0 320 600
oosterhout@esj.nl

ESJ Oosterhout steunt

Topklasse en verbonden met de gemeenschap: MHC de Warande

ESJ Oosterhout steunt MHC de Warande

MHC de Warande is een vereniging met ruim 1200 leden die spelen in tophockey- en/of breedtehockey verband. Zij hoort bij de10% grootste hockeyverenigingen in Nederland en is de grootste sportvereniging in Oosterhout. Jong en oud komt er samen, om familie of vrienden aan te moedigen of op het veld. Ook Wilbert Koreman, directievoorzitter van ESJ, staat regelmatig langs de lijn. MHC De Warande stelt haar faciliteiten ook beschikbaar voor scholen en sporttoernooien, naschoolse activiteiten en hockeykampen. Daarmee vervult ze een actieve rol in de Oosterhoutse gemeenschap. “Die maatschappelijke functie is van grote waarde en ondersteunen we van harte ” aldus Koreman.

Meer informatie: www.mhcdewarande.nl


Groen is doen! Oosterhout Nieuwe Energie

Logo ONE

Oosterhout Nieuwe Energie stimuleert het gebruik van duurzame energie in Oosterhout. ONE is een ideële coöperatie met bevlogen, vrijwillig betrokken ondernemers en inwoners. We nformeren en begeleiden de bewoners van Oosterhout op het gebied van duurzaamheid. Doe je mee? oosterhoutnieuweenergie.nl


vv Woudrichem

vvwoudrichem

De oorsprong van het Woudrichemse voetbal kon waarschijnlijk gezocht worden in de militaire sportbeoefening tijdens de mobilisatie voor de Eerste Wereldoorlog. In Woudrichem was in het laatste oorlogsjaar een voetbalteam actief uit aldaar gelegerde militairen. Doordat de wedstrijden van de militaire teams veel belangstelling opleverde werden er direct na de oorlog meerdere Woudrichemse clubs opgericht.

Meer informatie: www.vvwoudrichem.nl


TICOhuis

logo TICO Huis klein Oosterhout

Een eigen Thuis In het Centrum van Oosterhout voor jongeren met een verstandelijke beperking. Dat is het TICOhuis. Een thuis waar zij onbezorgd en in goede harmonie met elkaar samenleven. Maar waar zij ook duidelijke een eigen plek hebben en zichzelf zijn.

In het TICOhuis wonen de 16 jongeren in hun eigen appartementen. Zelfstandig, maar met 24 uur per dag, 7 dagen per week professionele begeleiding. In het centrum van Oosterhout, zodat de bewoners zo veel mogelijk zelf naar werk, dagbesteding of sportclub kunnen gaan.

Lees meer op www.ticohuis.nl

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Klik hier »×