Vacature accountant RA

Voor onze controlepraktijk in Etten-Leur zijn wij op zoek naar een accountant RA. Het is voor jou geen probleem om je te verdiepen in de cijfers. Het controleren hiervan is jouw passie en jij zorgt er graag voor dat alles op orde en correct is. Benieuwd naar wat je kunt verwachten bij ESJ? Lees hieronder meer over deze RA accountant vacature.

Meer informatie

RA accountant vacature

Als Registeraccountant, ofwel RA Accountant, ben jij onder meer het aanspreekpunt voor onze klanten. Daarnaast ondersteun je je collega’s en bewaak je de kwaliteit van het controleteam. Je bent tevens relatiebeheerder en bent alert op bedrijfseconomische verbeterpunten bij je klant.

 

Vacature RA accountant: de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen

Persoonlijke ontwikkeling is iets wat bij ons hoog in het vaandel staat. We stimuleren graag jouw ontwikkeling op meerdere fronten. Wij bieden jou die mogelijkheid door middel van ESJ Campus. Deze twee platformen bieden een divers aanbod aan cursussen, trainingen en opleidingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Een aantal cursussen van ESJ is opgesteld in samenwerking met instituten zoals Nyenrode en de Universiteit Tilburg. We staan bij ESJ niet stil en willen dan ook dat jij continu in ontwikkeling blijft. Wij helpen je graag bij de ontwikkeling van je loopbaan zoals jij die voor ogen hebt. Dat is het grote voordeel van werken bij ESJ. Bekijk daarom onze RA vacatures.

 

Bel ons
 

Functieprofiel vacature accountant RA

Duik jij graag in de cijfers en ambieer je een controlerende functie? Zie jij je al werken binnen onze organisatie met het takenpakket van een RA accountant? Dit is het profiel waar we naar op zoek zijn:

  • Relevante vooropleiding in de vorm van een universitaire opleiding tot Register Accountant. Een RA-titel is vereist.
  • Meerdere jaren aan relevante werkervaring binnen dit vakgebied.
  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift en zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

 

Waarom deze vacature accountant RA iets voor jou is

Als je aan het hierboven beschreven profiel voldoet, staat niets je in de weg om te reageren op deze RA accountant vacature. Maar nu rest nog de vraag: in welke mate passen wij bij jou? Daarom vertellen we je ook graag  wat je van ESJ kunt verwachten:

  • Een marktconform salaris met daarnaast een flink pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan onder meer een studieregeling voor zelfontplooiing, een goede regeling voor je pensioen, een vergoeding voor thuiswerken, 27 dagen verlof waarbij je 13 dagen extra dagen verlof bij kunt kopen en een gratis lunch op werk.
  • Zelfs als RA accountant wil je jezelf blijven ontwikkelen. Dat kan bij ons. Via onze ESJ Campus volg je een aantal hoogwaardige trainingen die bijdragen aan jouw ontwikkeling.
  • Voor jouw mentale gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen van OpenUp. Ook kun je hier onder meer masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach.

 

Solliciteer nu op deze vacature RA accountant

Als RA Accountant sta jij sterk in je schoenen. Je hebt kennis van zaken en klantcontact gaat je gemakkelijk af. Jij zorgt ervoor dat het team de controlewerkzaamheden op de juiste manier uitvoert en begeleidt hen op een positief kritische wijze. Je hebt bij ESJ de mogelijkheid om je naast deze werkzaamheden verder te verdiepen in de fiscale, financieel-economische en accountancy sector. Dit doe je door middel van de hoogwaardige workshops van ESJ Campus. Jouw loopbaan staat dus hoe dan ook niet stil bij ESJ. Ben jij op zoek naar een plek waar jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk is en waar je jouw talent kan laten zien? Reageer dan nu op onze vacatures voor accountant RA.

Neem voor meer informatie contact op met Margot Antens via +31 6 59880893 of werkenbij@esj.nl.

 

Op zoek naar meer gerelateerde vacatures? Klik dan hier.

 

 

SOLLICITEER NU!

Drag 'n Drop your files here!
Drag 'n Drop your files here!
contact-background.jpg

Direct contact?

We nodigen je graag uit voor een kennismaking! Neem contact op met Margot Antens (Corporate Recruiter )

Stuur Margot een mail Bel Margot via +31 6 59880893
contact-background.jpg

Gerelateerde vacatures

Loading...

Financial IT Engineer

Fulltime Etten-Leur

Wij zijn voor onze controlepraktijk op zoek naar een ambitieuze en gedreven Financial IT Engineer.

Assistent Accountant beginnend RA

Fulltime Parttime Etten-Leur

We zoeken voor onze controlepraktijk naar een Assistent-Accountant, die zich elke dag verder wil ontwikkelen.

Assistent Accountant gevorderd RA

Fulltime Parttime Etten-Leur

Ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan? Wij zijn voor onze controlepraktijk op zoek naar een assistent-accountant!

Assistent Accountant

Fulltime Etten-Leur

Maak jij het verschil in het samenstelteam op ons kantoor in Etten-Leur?