Openstaande vacatures voor accountants

Accountant AA
Fulltime Etten-Leur

Accountant AA
Fulltime Oosterhout

Assistent Accountant beginnend
Fulltime/Parttime Etten-Leur

VACATURE GEVORDERD ASSISTENT ACCOUNTANT

Voor onze samenstel- en adviespraktijk in Etten-Leur zijn wij op zoek naar een gevorderde assistent accountant die het klappen van de zweep kent. Met jouw ervaring en input ben je een belangrijk lid van ons team. Bovendien is het mogelijk om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Benieuwd naar wat wij je verder kunnen bieden? Lees dan hieronder meer over deze vacature voor een gevorderd assistent accountant bij ESJ.
 

GEVORDERD ASSISTENT ACCOUNTANT

Door jouw ruime ervaring en kennis ben jij de gevorderd assistent accountant die ESJ nodig heeft. Wij bieden jou een functie die blijft uitdagen. Je hebt als gevorderd assistent accountant een divers taken- en klantenpakket. Je bent een gewaardeerd lid van ons team, maar we bieden je ook de mogelijkheid om door te groeien. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Heb jij de ambitie om door te groeien tot een financial engineer? Dan kan dit bij ons!

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DEZE VACATURE ERVAREN ASSISTENT ACCOUNTANT?

Jij weet als ervaren assistent accountant natuurlijk precies wat we van je verwachten. Je stelt jaarrekeningen samen en denkt mee over financiële en administratieve vraagstukken. Daarnaast heb je ervaring met automatisering en dataverwerking. Het optimaliseren van dataverwerking en het verder uitwerken van mogelijkheden op het gebied van IT horen namelijk ook tot jouw takenpakket. Hierbij is er altijd ruimte voor jouw visie of initiatief.

En uiteraard zorgen wij ervoor dat jij je vanaf dag 1 welkom voelt, zodat jij optimaal kunt presteren.

 

FUNCTIEPROFIEL VACATURE GEVORDERD ASSISTENT ACCOUNTANT

Voor de functie van gevorderd assistent accountant voldoe je aan de onderstaande criteria:

Een afgeronde HBO opleiding Accountancy / Bedrijfseconomie.

Minstens 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur bij een accountants- of administratiekantoor.

Affiniteit met automatisering is een pré. Automatisering is een steeds belangrijker onderdeel van het werk. Jij hebt dan ook affiniteit met automatisering binnen de accountancy branche, je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en je houdt je kennis hierover op peil. Binnen ons bedrijf draag je bij aan het ontwikkelen van nieuwe kansen en producten.

Sterke communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift. Je bent zowel de Nederlandse als de Engelse taal machtig.

Een klantgerichte insteek is van belang. Je kunt goed contact leggen en onderhouden met klanten en overige zakelijke relaties.

Je vindt het leuk om je in bepaalde vraagstukken te verdiepen en je deelt je kennis graag met anderen.

Je beschikt over een flexibele, klantgerichte, proactieve en dienstverlenende persoonlijkheid.

MAIL ONS
 

WAAROM DEZE ASSISTENT ACCOUNTANT VACATURE IETS VOOR JOU IS

In deze functie krijg je de mogelijkheid om jezelf op verschillende vlakken verder te ontwikkelen als gevorderd assistent accountant.

We bieden je:

De mogelijkheid om jouw accountancy carrière verder te ontwikkelen via de ESJ Campus. Je bepaalt zelf op welke manier je hier invulling aan geeft en op welk gebied jij jouw kennis wilt uitbreiden. Wij helpen je het maximale uit je loopbaan te halen.

Je komt terecht in een enthousiast team. Je steunt elkaar en je wordt continu geholpen om jouw persoonlijke ontwikkeling voort te zetten.

Een marktconform salaris voor de functie gevorderd assistent accountant. Ook biedt ESJ een flink pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een goed pensioen, een fijne studieregeling, 27 dagen verlof (plus 13 extra dagen die je kunt afkopen), thuiswerkvergoeding en een gratis lunch.

Voor jouw mentale gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen van OpenUp. Ook kun je hier onder meer masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach.

SOLLICITEER NU OP ONZE VACATURE GEVORDERD ASSISTENT ACCOUNTANT

Wij beloven je niet alleen een fijne baan, maar we bieden je ook de interessante mogelijkheid om jouw loopbaan als gevorderd assistent accountant verder te ontwikkelen. Durf jij de persoonlijke en professionele uitdaging aan te gaan? Wacht dan niet langer en reageer nu op deze gevorderd assistent accountant vacature.

Neem voor meer info contact op met Margot Antens via +31 6 59880893 of werkenbij@esj.nl.

 

Op zoek naar meer gerelateerde vacatures? Klik dan hier.

Meer informatie ontvangen over onze vacatures?

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang alle informatie over de verschillende vacatures. Een van onze HR managers zal je een persoonlijke mail sturen.

*
*