Openstaande vacatures voor accountants

Accountant AA
Fulltime Etten-Leur

Accountant AA
Fulltime Oosterhout

Assistent Accountant beginnend
Fulltime/Parttime Etten-Leur

VACATURE ASSISTENT ACCOUNTANT 

Wij zijn voor onze samenstel- en adviespraktijk in Etten-Leur op zoek naar een ambitieuze en gedreven assistent accountant, die zich elke dag verder wil ontwikkelen. Werken en leren gaat bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk bij onze klanten is jouw leerschool. Lijkt je dit wel wat? Bekijk dan hieronder de vacature voor assistent accountant bij ESJ.
 

ASSISTENT ACCOUNTANT VACATURE

ESJ is de ideale plek om je carrière als assistent accountant te starten. We bieden je de kans om uit te groeien tot een ware financial engineer. Een uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket. We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze samenstelpraktijk.
 

TAKEN ASSISTENT ACCOUNTANT

Vanaf de eerste werkdag word je volledig in ons team opgenomen. Professionaliteit staat centraal in combinatie met sfeer, collegialiteit en slagvaardigheid. Binnen de functie assistent accountant ben jij verantwoordelijk voor de verwerking van de financiële administratie van jouw klantenportefeuille. De verwerking van data kent nu al een grote mate van automatisering. Een belangrijke taak voor jou wordt de verdere optimalisatie van de administratieve processen en IT-mogelijkheden én het stimuleren van het efficiënt en effectief gebruik daarvan door relaties en collega’s.


FUNCTIEPROFIEL ASSISTENT ACCOUNTANT

Voor de functie van assistent accountant heb je:

Een (bijna) afgeronde HBO opleiding Accountancy / Bedrijfseconomie.

Een sterke affiniteit met automatisering. Je bent je bewust van de ontwikkelingen in de accountancy branche en wilt een actieve bijdrage leveren aan het creëren van nieuwe kansen en producten.

Communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands en Engels). Je hebt van nature de instelling die nodig is om goed contact met klanten en relaties te onderhouden.

Een radar voor nieuwe kansen en situaties en de kennis om daarnaar te handelen. Je bent bereid je te verdiepen in kennis van de financiële IT systemen en staat ervoor open om dit over te dragen aan collega’s.

Een flexibele en proactieve instelling. Daarnaast ben je dienstverlenend en klantgericht.

BEL ONS
 

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF!

Wij bieden jou een afwisselende baan en een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen als assistent-accountant.

Ook krijg je van ons:

De kans om je financiële carrière te plannen met onze ESJ Campus en hier op innovatieve wijze invulling aan te geven. Met talent gekoppeld aan ambitie wordt je loopbaan uitgestippeld.

De ruimte om je persoonlijke ambities te realiseren. Binnen ons hechte team werken we samen aan deze ontwikkeling.

Een aantrekkelijk salaris en een uitdagend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een prima studieregeling, pensioen dat wij voor je betalen, standaard 27 verlofdagen en de mogelijkheid om er 13 bij te kopen, thuiswerkvergoeding en gratis lunch!

Inhoudelijk uitdagend werk en een fijne werksfeer.

Voor jouw mentale gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen van OpenUp. Ook kun je hier onder meer masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach.

SOLLICITEER NU!

Klinkt deze functie als een perfecte match? Ga dan de uitdaging aan en reageer op de vacature van assistent accountant bij ESJ.

Neem voor meer informatie contact op met Margot Antens via +31 6 59880893 of werkenbij@esj.nl.

Wil je gerelateerde assistent accountant jobs bekijken? Klik dan hier.

Meer informatie ontvangen over onze vacatures?

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang alle informatie over de verschillende vacatures. Een van onze HR managers zal je een persoonlijke mail sturen.

*
*