Daan Wilting heeft half april 3 dagen meegelopen binnen onze organisatie. Daan zit op dit moment in 4 VWO op het Willem de Zwijgercollege in Bussum.

Ook wij merken dat steeds minder jongeren kiezen voor een opleiding en baan binnen accountancy, maar waarom? Veel jongeren willen een baan met zingeving en betekenis. Vaak hebben deze jongeren het idee dat het vak (assistent) accountant of belastingadviseur stoffig is. Dit beeld willen wij bij ESJ veranderen, want het vak is allesbehalve saai en stoffig! Daarom maken wij graag tijd vrij om jongeren op de middelbare school al kennis te laten maken met het vak. Als (assistent) accountant of belastingadviseur heb je namelijk wél een beroep vol zingeving en betekenis. Je bent niet alleen bezig met cijfers, maar je kijkt naar de mens achter de cijfers. 

Onze mensen weten dit als geen ander. Zij maakten dan ook graag tijd vrij om Daan mee te nemen in hun werk. Dit deden niet alleen onze collega’s binnen accountancy, maar ook die van Corporate Finance, Fiscaal, IT en HRM!

Ben jij nou ook benieuwd wat het werk precies inhoudt of ken jij iemand die hier interesse in heeft? Neem dan zeker contact met ons op, wij nemen jou graag mee tijdens onze (werk)dag! 

We komen natuurlijk ook graag langs op de (middelbare) scholen om meer te vertellen over ons werk.
 

IMG_8799 (1).jpg

Meer informatie ontvangen?

*
*
*
*
*

Laatste nieuws

Vergoeding.jpg
08/05/2024
Brutoloon belastingvrij ruilen voor netto vergoeding?

Met een zogenaamde cafetariaregeling kunnen uw werknemers brutoloon onder voorwaarden belastingvrij ruilen voor een netto vergoeding. Dat is, ook onder voorwaarden, mogelijk zonder dat het u als werkgever extra geld kost.

Terugvragen.jpg
07/05/2024
Let op bij terugvragen btw van niet-betalende debiteur

Heeft u debiteuren die hun facturen niet (geheel) betalen? U kunt dan, onder voorwaarden, de btw op deze facturen misschien (deels) terugvragen.

Auto.jpg
02/05/2024
Voorjaarsnota: tal van gevolgen voor de automobilist

De onlangs verschenen Voorjaarsnota heeft heel wat gevolgen voor de automobilist, zowel voor personenauto’s als bestelauto’s, elektrisch of niet-elektrisch. Wat zijn de plannen?