DOOR VOORUIT TE DENKEN KOM JE VERDER

Stilstand is achteruitgang, ondernemers en talenten willen juist vooruit. 
En door vooruit te denken kom je verder!


Om deze stappen vooruit te reflecteren hebben wij onze huisstijl geüpdatet. En graag laten we u als klant daar de eerste glimp van zien. De komende maanden zal de nieuwe huisstijl verder uitgerold worden, maar de video onderaan dit bericht geeft alvast een eerste indruk. 

De wereld is volop in beweging en veranderingen volgen elkaar snel op - en deze veranderingen zijn niet enkel met een nieuwe huisstijl te adresseren.  Dit geldt ook voor de accountancy wereld. Er liggen veel uitdagingen op ons pad. Denk aan strengere wet- en regelgeving, constant forse IT investeringen, inspelen op klantbehoeftes en last but not least de nog steeds zeer krappe arbeidsmarkt.

ESJ gaat deze uitdagingen graag aan en heeft daarom ervoor gekozen een samenwerkingsverband met PIA Group aan te gaan. Op 31 augustus jl. hebben de aandeelhouders van PIA en ESJ met het plaatsen van hun handtekening de beoogde samenwerking beklonken.
 

PIA GROUP

PIA Group is een toonaangevende speler in de MKB accountancy en adviesmarkt in Nederland en België, die gelooft in schaalvergroting in combinatie met de kracht van lokale kantoren met hun eigen signature.

Door onze krachten te bundelen en samen te werken in een groter geheel, zijn we nog beter in staat de genoemde uitdagingen het hoofd te bieden en versneld stappen te zetten in verdere professionalisering en innovatie. Wij blijven hierdoor een attractieve werkgever, zodat we de juiste mensen aan onze organisatie kunnen blijven verbinden. En op deze manier waarborgen we dezelfde kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, die u van ons gewend bent. 
 

ESJ BLIJFT ESJ

Daarbij blijft ons eigen DNA behouden en dat is iets waar wij, en u waarschijnlijk ook, veel waarde aan hechten.

ESJ blijft dus ESJ, maar samen zijn we klaar voor de toekomst. 

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neemt u dan zeker contact met ons op.
Wilt u meer weten over PIA, neem dan een kijkje op hun website https://pianederland.nl/
 

EEN NIEUWE HUISSTIJL

Zoals hierboven al vermeld, introduceren wij  ook graag onze nieuwe huisstijl. De komende maanden zal deze verder uitgerold worden, maar onderstaande video geeft alvast een eerste indruk. 

 

Met vriendelijke groet,

Namens ESJ
Wilbert Koreman

Meer informatie ontvangen?

*
*
*
*
*

Laatste nieuws

Box 3.jpg
20/06/2024
Hoge Raad doet belangrijke uitspraak over box 3

De Hoge Raad heeft recent geoordeeld dat wanneer het werkelijk rendement op het box 3-vermogen lager is dan het forfaitaire rendement, de box 3-belasting op basis van het lagere werkelijk behaalde rendement mag worden berekend.

Leren.jpg
11/06/2024
Inzetten op een leven lang ontwikkelen in uw organisatie?

Met de Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen in het MKB (SLIM) ontvangt u maximaal € 24.999 subsidie voor het ontwikkelen en uitvoeren van een leer- en ontwikkeltraject.

Vakantie.jpg
11/06/2024
Slim verlofbeheer: Verhoog werkplezier en effectiviteit

Een goed verlofbeleid biedt mogelijkheden om de tevredenheid en betrokkenheid van uw team te verhogen. Zorg dat uw beleid voldoet aan de wetgeving en de behoeften van uw team. Dit draagt bij aan een positieve werkcultuur.