Daan Wilting heeft half april 3 dagen meegelopen binnen onze organisatie. Daan zit op dit moment in 4 VWO op het Willem de Zwijgercollege in Bussum.

Ook wij merken dat steeds minder jongeren kiezen voor een opleiding en baan binnen accountancy, maar waarom? Veel jongeren willen een baan met zingeving en betekenis. Vaak hebben deze jongeren het idee dat het vak (assistent) accountant of belastingadviseur stoffig is. Dit beeld willen wij bij ESJ veranderen, want het vak is allesbehalve saai en stoffig! Daarom maken wij graag tijd vrij om jongeren op de middelbare school al kennis te laten maken met het vak. Als (assistent) accountant of belastingadviseur heb je namelijk wél een beroep vol zingeving en betekenis. Je bent niet alleen bezig met cijfers, maar je kijkt naar de mens achter de cijfers. 

Onze mensen weten dit als geen ander. Zij maakten dan ook graag tijd vrij om Daan mee te nemen in hun werk. Dit deden niet alleen onze collega’s binnen accountancy, maar ook die van Corporate Finance, Fiscaal, IT en HRM!

Ben jij nou ook benieuwd wat het werk precies inhoudt of ken jij iemand die hier interesse in heeft? Neem dan zeker contact met ons op, wij nemen jou graag mee tijdens onze (werk)dag! 

We komen natuurlijk ook graag langs op de (middelbare) scholen om meer te vertellen over ons werk.
 

IMG_8799.JPG

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...
Deel deze pagina