Daan Wilting heeft half april 3 dagen meegelopen binnen onze organisatie. Daan zit op dit moment in 4 VWO op het Willem de Zwijgercollege in Bussum.

Ook wij merken dat steeds minder jongeren kiezen voor een opleiding en baan binnen accountancy, maar waarom? Veel jongeren willen een baan met zingeving en betekenis. Vaak hebben deze jongeren het idee dat het vak (assistent) accountant of belastingadviseur stoffig is. Dit beeld willen wij bij ESJ veranderen, want het vak is allesbehalve saai en stoffig! Daarom maken wij graag tijd vrij om jongeren op de middelbare school al kennis te laten maken met het vak. Als (assistent) accountant of belastingadviseur heb je namelijk wél een beroep vol zingeving en betekenis. Je bent niet alleen bezig met cijfers, maar je kijkt naar de mens achter de cijfers. 

Onze mensen weten dit als geen ander. Zij maakten dan ook graag tijd vrij om Daan mee te nemen in hun werk. Dit deden niet alleen onze collega’s binnen accountancy, maar ook die van Corporate Finance, Fiscaal, IT en HRM!

Ben jij nou ook benieuwd wat het werk precies inhoudt of ken jij iemand die hier interesse in heeft? Neem dan zeker contact met ons op, wij nemen jou graag mee tijdens onze (werk)dag! 

We komen natuurlijk ook graag langs op de (middelbare) scholen om meer te vertellen over ons werk.
 

IMG_8799 (1).jpg

Meer informatie ontvangen?

*
*
*
*
*

Laatste nieuws

btw.jpg
18/04/2024
Voorgestelde btw-herziening vanaf 2026 op kostbare diensten onroerende zaken

Het kabinet wil vanaf 2026 een btw-herzieningsregeling introduceren voor kostbare diensten met betrekking tot onroerende zaken. Door nu al op dit voorstel te anticiperen, kunt u misschien btw besparen.

Box 3.jpg
17/04/2024
Voorkom onnodige belastingrente

Wijzig vóór 1 mei 2024 de voorlopige aanslag IB 2023 bij box 3 vermogen.

Fiets.jpg
08/04/2024
Optimaliseer vitaliteit door de inzet van een fitness en/of fietsenregeling

Uw werknemers in beweging krijgen is één manier om de vitaliteit te vergroten. Als werkgever kunt u hieraan bijdragen door een fitness en/of fietsregeling aan te bieden aan uw werknemers. Maar hoe zitten deze regelingen in elkaar en wat hebben ze voor gevolgen op de loonstrook van uw werknemer?