SAMEN MET ONS HAALT U ALLES UIT DE SLIM-SUBSIDIE

De SLIM-regeling richt zich op leren en ontwikkelen binnen MKB-ondernemingen. Met deze subsidie ontwikkelt en implementeert u samen met onze HR-experts een duurzaam HR-beleid.
 

HOE HOOG IS DE SUBSIDIE?

Het subsidiebedrag hangt af van het type project en de grootte van de onderneming. Kleine ondernemingen tot en met 50 medewerkers (fte) ontvangen maximaal 80% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 24.999. Mkb'ers tot en met 250 medewerkers (fte) ontvangen maximaal 60% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 24.999.
 

WELKE DIENSTVERLENING KOMT IN AANMERKING VOOR DE SUBSIDIE?

  • Ontwikkelingsplannen
    We begeleiden u bij het identificeren van de sterke punten en ontwikkelingsbehoeften van uw medewerkers aan de hand van TMA assesments. Op basis hiervan kunt u samen met de medewerker individuele ontwikkelingsplannen opstellen, die gericht zijn op het verbeteren van vaardigheden en het stimuleren van groei op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

  • Feedback en coaching leidinggevenden
    Onze HR-experts trainen uw managers en medewerkers om effectieve feedbackgesprekken te voeren en coachende vaardigheden te ontwikkelen. Dit bevordert de groei en ontwikkeling van uw medewerkers en versterkt de samenwerking binnen teams.

  • Automatisering
    Voor het verankeren van leren en ontwikkelen in de organisatie is een systeem waar u alle data opslaat onmisbaar. Met HRworkflows legt u de basis voor een optimale employee journey. Wij ondersteunen u met de keuze van het juiste systeem en de implementatie.
     

OPENSTELLING AANVRAAG

1 tot en met 28 september 2023.

​​​

Meer informatie ontvangen?

*
*
*
*
*

Laatste nieuws

Auto 2.jpg
15/07/2024
Naheffing mrb bij schorsing en OVR-tarief of vrijstelling?

Als u uw auto langere tijd niet gebruikt, kunt u het kenteken laten schorsen. Kan dit een naheffing motorrijtuigenbelasting opleveren als het een auto betreft waarvoor u gebruikmaakt van de overgangsregeling oldtimers (OVR) of een vrijgestelde auto en u de auto tóch gebruikt?

Terugvragen.jpg
15/07/2024
Hebben schenkingen ‘vrij van recht’ invloed op box 3?

Bij een schenking is door de ontvanger ervan schenkbelasting verschuldigd. Bij een schenking ‘vrij van recht’ spreken schenker en ontvanger af dat de schenker deze belasting voor zijn rekening neemt. Welke effecten kan dit hebben op het vermogen en dus de verschuldigde belasting in box 3?

Zomer.jpg
15/07/2024
De zomer inluiden met uw personeel

Met de vakantie in zicht en de zon in aantocht organiseren veel werkgevers voor hun personeel een bedrijfsuitje of gezellige bijeenkomst op kantoor. Wat zijn de mogelijkheden hiervoor binnen de werkkostenregeling dit jaar?