SAMEN MET ONS HAALT U ALLES UIT DE SLIM-SUBSIDIE

De SLIM-regeling richt zich op leren en ontwikkelen binnen MKB-ondernemingen. Met deze subsidie ontwikkelt en implementeert u samen met onze HR-experts een duurzaam HR-beleid.
 

HOE HOOG IS DE SUBSIDIE?

Het subsidiebedrag hangt af van het type project en de grootte van de onderneming. Kleine ondernemingen tot en met 50 medewerkers (fte) ontvangen maximaal 80% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 24.999. Mkb'ers tot en met 250 medewerkers (fte) ontvangen maximaal 60% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 24.999.
 

WELKE DIENSTVERLENING KOMT IN AANMERKING VOOR DE SUBSIDIE?

 • Ontwikkelingsplannen
  We begeleiden u bij het identificeren van de sterke punten en ontwikkelingsbehoeften van uw medewerkers aan de hand van TMA assesments. Op basis hiervan kunt u samen met de medewerker individuele ontwikkelingsplannen opstellen, die gericht zijn op het verbeteren van vaardigheden en het stimuleren van groei op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

 • Feedback en coaching leidinggevenden
  Onze HR-experts trainen uw managers en medewerkers om effectieve feedbackgesprekken te voeren en coachende vaardigheden te ontwikkelen. Dit bevordert de groei en ontwikkeling van uw medewerkers en versterkt de samenwerking binnen teams.

 • Automatisering
  Voor het verankeren van leren en ontwikkelen in de organisatie is een systeem waar u alle data opslaat onmisbaar. Met HRworkflows legt u de basis voor een optimale employee journey. Wij ondersteunen u met de keuze van het juiste systeem en de implementatie.
   

OPENSTELLING AANVRAAG

1 tot en met 28 september 2023.

​​​

Meer informatie ontvangen?

*
*
*
*
*

Laatste nieuws

Zonnepanelen_thumb.jpg
16/02/2024
Afbouw salderingsregeling zonnepanelen voorlopig van de baan

Een wetsvoorstel om de salderingsregeling van zonnepanelen vanaf 2025 geleidelijk af te bouwen is niet aangenomen door de Eerste Kamer. Daarmee lijkt deze afbouw van de salderingsregeling voorlopig van de baan.

Aangifte.jpg
16/02/2024
Doe tijdig aangifte schenkbelasting 2023

Als u in 2023 een schenking hebt ontvangen, moet u vóór 1 maart 2024 aangifte schenkbelasting doen.

Duurzaam_subsidie_thumb.jpg
13/02/2024
Investeringssubsidie duurzame energie 2024

De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) is ook voor 2024 weer aangepast. De voorwaarden om voor subsidie in aanmerking te komen, zijn met ingang van 1 januari 2024 veranderd.