Bij ESJ HR & Salarisadvies begrijpen we dat een soepele onboarding van cruciaal belang is voor het succes van uw organisatie en geloven we dat de aandacht voor uw nieuwe collega's voorop moet staan. Onze HR-software zorgt ervoor dat het administratieve proces moeiteloos verloopt, terwijl de focus ligt op het creëren van een warm welkom en een positieve onboarding-ervaring voor uw nieuwe medewerkers.
 

WAT KAN ONZE HR-SOFTWARE VOOR U BETEKENEN?

Onze hr-software helpt u om uw onboardingproces volledig te automatiseren, zodat alle procedures digitaal, efficiënt en zonder zorgen verlopen. Dat kan met de hr-informatiesystemen die wij aanbieden: Nmbrs & Daywize. Deze systemen zorgen met behulp van geautomatiseerde workflows voor een efficiënter beheer van uw hr-administratie. Samen met u kijken we welk hr-systeem het beste bij u past.
 

HOE ZIET EEN DIGITALE ONBOARDING ERUIT?

Vanaf het moment dat een geschikte kandidaat is gevonden om bij uw organisatie te starten, stroomlijnt onze geavanceerde onboardingsoftware het proces. Geen talloze e-mails en telefoontjes meer, geen dubbele invoer en geen administratieve rompslomp. In plaats daarvan biedt ons geïntegreerde onboardingportaal een naadloze workflow, die precies op uw organisatie kan worden afgestemd.

Met behulp van onze HR-software kunnen uw nieuwe medewerkers alle benodigde informatie en documenten op één centrale locatie vinden en digitaal ondertekenen. Ons systeem zorgt voor een gestroomlijnde en papierloze onboarding ervaring, van het aanmaken van contracttemplates tot de digitale ondertekening en het automatisch opslaan van bijlagen in het personeelsdossier,

Maar dat is nog niet alles. Naast de administratieve afhandeling krijgen uw nieuwe collega's in ons onboardingportaal ook direct toegang tot waardevolle informatie over uw organisatie. Ze kunnen bijvoorbeeld al kennismaken met hun nieuwe collega's op de afdeling, het personeelshandboek inzien, de jaarkalender bekijken en zelfs een virtuele rondleiding nemen door hun nieuwe werkplek. Daarnaast krijgen ze te zien wie hun buddy en manager worden en wanneer zij contact met hen zullen opnemen. Ook kunnen ze alvast beginnen met de introductietraining, zodat ze goed voorbereid aan hun nieuwe baan kunnen beginnen.
 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW ORGANISATIE?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze HR-software en hoe wij uw onboardingproces kunnen optimaliseren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te ondersteunen!

Meer informatie ontvangen?

*
*
*
*
*

Laatste nieuws

Box 3.jpg
20/06/2024
Hoge Raad doet belangrijke uitspraak over box 3

De Hoge Raad heeft recent geoordeeld dat wanneer het werkelijk rendement op het box 3-vermogen lager is dan het forfaitaire rendement, de box 3-belasting op basis van het lagere werkelijk behaalde rendement mag worden berekend.

Leren.jpg
11/06/2024
Inzetten op een leven lang ontwikkelen in uw organisatie?

Met de Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen in het MKB (SLIM) ontvangt u maximaal € 24.999 subsidie voor het ontwikkelen en uitvoeren van een leer- en ontwikkeltraject.

Vakantie.jpg
11/06/2024
Slim verlofbeheer: Verhoog werkplezier en effectiviteit

Een goed verlofbeleid biedt mogelijkheden om de tevredenheid en betrokkenheid van uw team te verhogen. Zorg dat uw beleid voldoet aan de wetgeving en de behoeften van uw team. Dit draagt bij aan een positieve werkcultuur.