Bij ESJ HR & Salarisadvies begrijpen we dat een soepele onboarding van cruciaal belang is voor het succes van uw organisatie en geloven we dat de aandacht voor uw nieuwe collega's voorop moet staan. Onze HR-software zorgt ervoor dat het administratieve proces moeiteloos verloopt, terwijl de focus ligt op het creëren van een warm welkom en een positieve onboarding-ervaring voor uw nieuwe medewerkers.
 

WAT KAN ONZE HR-SOFTWARE VOOR U BETEKENEN?

Onze hr-software helpt u om uw onboardingproces volledig te automatiseren, zodat alle procedures digitaal, efficiënt en zonder zorgen verlopen. Dat kan met de hr-informatiesystemen die wij aanbieden: Nmbrs & Daywize. Deze systemen zorgen met behulp van geautomatiseerde workflows voor een efficiënter beheer van uw hr-administratie. Samen met u kijken we welk hr-systeem het beste bij u past.
 

HOE ZIET EEN DIGITALE ONBOARDING ERUIT?

Vanaf het moment dat een geschikte kandidaat is gevonden om bij uw organisatie te starten, stroomlijnt onze geavanceerde onboardingsoftware het proces. Geen talloze e-mails en telefoontjes meer, geen dubbele invoer en geen administratieve rompslomp. In plaats daarvan biedt ons geïntegreerde onboardingportaal een naadloze workflow, die precies op uw organisatie kan worden afgestemd.

Met behulp van onze HR-software kunnen uw nieuwe medewerkers alle benodigde informatie en documenten op één centrale locatie vinden en digitaal ondertekenen. Ons systeem zorgt voor een gestroomlijnde en papierloze onboarding ervaring, van het aanmaken van contracttemplates tot de digitale ondertekening en het automatisch opslaan van bijlagen in het personeelsdossier,

Maar dat is nog niet alles. Naast de administratieve afhandeling krijgen uw nieuwe collega's in ons onboardingportaal ook direct toegang tot waardevolle informatie over uw organisatie. Ze kunnen bijvoorbeeld al kennismaken met hun nieuwe collega's op de afdeling, het personeelshandboek inzien, de jaarkalender bekijken en zelfs een virtuele rondleiding nemen door hun nieuwe werkplek. Daarnaast krijgen ze te zien wie hun buddy en manager worden en wanneer zij contact met hen zullen opnemen. Ook kunnen ze alvast beginnen met de introductietraining, zodat ze goed voorbereid aan hun nieuwe baan kunnen beginnen.
 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW ORGANISATIE?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze HR-software en hoe wij uw onboardingproces kunnen optimaliseren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te ondersteunen!

Meer informatie ontvangen?

*
*
*
*
*

Laatste nieuws

Auto 2.jpg
15/07/2024
Naheffing mrb bij schorsing en OVR-tarief of vrijstelling?

Als u uw auto langere tijd niet gebruikt, kunt u het kenteken laten schorsen. Kan dit een naheffing motorrijtuigenbelasting opleveren als het een auto betreft waarvoor u gebruikmaakt van de overgangsregeling oldtimers (OVR) of een vrijgestelde auto en u de auto tóch gebruikt?

Terugvragen.jpg
15/07/2024
Hebben schenkingen ‘vrij van recht’ invloed op box 3?

Bij een schenking is door de ontvanger ervan schenkbelasting verschuldigd. Bij een schenking ‘vrij van recht’ spreken schenker en ontvanger af dat de schenker deze belasting voor zijn rekening neemt. Welke effecten kan dit hebben op het vermogen en dus de verschuldigde belasting in box 3?

Zomer.jpg
15/07/2024
De zomer inluiden met uw personeel

Met de vakantie in zicht en de zon in aantocht organiseren veel werkgevers voor hun personeel een bedrijfsuitje of gezellige bijeenkomst op kantoor. Wat zijn de mogelijkheden hiervoor binnen de werkkostenregeling dit jaar?