BINNENVAARTADVIES

Door een gedegen en uitgebreide kennis van de binnenvaart branche zijn we tactisch en strategisch een goede gesprekspartner. Onze specialisten zijn gepokt en gemazeld door de dagelijkse praktijk en werken daar waar het gewenst is. Dat kan op een van onze kantoren in Zuidwest Nederland maar ook op uw locatie, aan boord of aan de wal, op het moment dat het u schikt. Zo zorgen wij mede voor uw behouden vaart!
 

ZAKELIJK EN PRIVÉ GOED GEREGELD

Bij een eigen bedrijf moet vaak alles wijken voor de zaak, ook privé. Soms kan het niet anders, maar vaak kunnen zaken geregeld worden. Wij helpen u graag om ervoor te zorgen dat privé en zaak niet ten koste gaan van elkaar, maar elkaar juist aanvullen en versterken. Daarbij verliezen we de persoonlijke aspecten niet uit het oog.

De branche, de fase waarin de onderneming zit, fiscale mogelijkheden, mogelijke aansprakelijkheden, aspecten die ook bij u een rol kunnen spelen. De juiste rechtsvorm, het structureren van uw financiering, huwelijkse voorwaarden; het zijn slechts een paar aspecten die u kunnen helpen bij het behalen van goede resultaten. Wij kennen ook de risico’s van het vak. Zo zorgen we er onder andere voor dat u niet meer belasting betaalt dan noodzakelijk! Met ons haalt u geen bakzeil.
 

ACTIEF EN BETROKKEN

Wat zijn de trends en ontwikkelingen? Hoe verhouden uw kosten, marges en resultaten zich ten opzichte van uw collega-ondernemers? Het zijn de groene en rode boeien op het water. Onze specialisten zijn actief betrokken bij de totstandkoming van verschillende branchestudies en benchmarks. Hierdoor blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de nautische wereld. Die kennis, in combinatie met onze ervaring, delen we graag met u.

In ons team binnenvaartadvies werken uitsluitend financiële en fiscale experts die getraind, gemotiveerd en gespecialiseerd zijn in het leveren van financiële en fiscale toegevoegde waarde aan ondernemers in de binnenvaart branche. Neem contact op met ESJ voor een nadere kennismaking met ons binnenvaartadviesteam.

 

Marco van Dijk

Belastingadviseur
Stuur Marco een email Bel Marco via +31 6 13 860 956
Marco van Dijk 460x400.png

Lees meer over binnenvaartadvies

ESJ en nautisch ondernemen

Als professionele ondernemer in de binnenvaart keten zoekt u een branchegerichte partner die uw (persoonlijke) fiscale en financiële positie optimaliseert en van toegevoegde waarde voorziet.