ONLINE BOEKHOUDEN

Steeds meer ondernemers willen hun boekhouding uitbesteden. Deze klus vertrouwt u natuurlijk het liefst toe aan een kantoor dat deskundig, betrouwbaar én betaalbaar is. Naast de full-service dienstverlening van ESJ Financial Engineering bieden we praktische ondersteuning voor MKB ondernemers op het gebied van hun financiële administratie.

Veel van onze klanten maken gebruik van een online boekhoudpakket. Met behulp van de koppeling aan een scan- en herkenapplicatie worden uw facturen digitaal verwerkt in de online administratie. Via internet kunt u altijd en overal bij uw financiële administratie en heeft u de mogelijkheid om te werken waar u maar wilt.
 

ESJ TOOLBOX

Wilt u zelf meer ondernemen en minder boekhouden?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres. ESJ biedt voor elke ondernemer een eigen Toolbox. Afhankelijk van uw wensen, omvang van uw administratie en het aantal facturen kiest u de Toolbox die bij u past. Met een ESJ Toolbox is uw administratie correct, compleet en actueel. U heeft beter inzicht in uw resultaten en meer tijd om te ondernemen.
 

WAT KAN ESJ VOOR U DOEN?

U bepaalt zelf wat ESJ voor u kan doen, u bent degene die kiest. We zetten een paar mogelijkheden op een rij.

ESJ kijkt mee
U voert zelf uw financiële administratie. De specialisten van ESJ controleren o.a. op dubbele facturen, spookfacturen en juiste toepassing BTW. Daarnaast corrigeren wij waar nodig en geven feedback.

U kijkt mee met ESJ
ESJ voert de administratie, u houdt de regie, verzorgt de betalingen en geeft eventuele mutaties door.

ESJ ontzorgt
U besteedt uw boekhouding helemaal uit aan ESJ. Wij ontzorgen u volledig, we zetten zelfs uw betaalopdrachten klaar.

Met het online dashboard heeft u in één oogopslag zicht op uw bedrijfsresultaten, de omvang van de openstaande posten, crediteuren en banksaldi. Alle detailinformatie over uw debiteuren en crediteuren is online beschikbaar, tot en met de onderliggende facturen. En dit zijn slechts enkele van de vele voordelen.

Wilt u meer weten over online boekhouden? De specialisten van ESJ helpen u graag op weg!

Neem contact op

*
*
*
*
*

Lees meer over boekhouden

Instructievideo's Exact Online

We hebben voor u een aantal handige instructievideo's gemaakt.