De Special Lonen 2024 is een handig naslagwerk voor u als werkgever of als hr-medewerker.
Deze special bevat actuele cijfers en relevante wet- en regelgeving op onder meer het gebied van de loonbelasting, gebruikelijk loon, de auto van de zaak, de WKR, subsidies voor de werkgever, diverse arbeidsrechtelijke zaken en pensioenen.


Let op!
Wij willen voldoen aan de wens om actueel te zijn. Maar terwijl we aan het schrijven zijn, kunnen er vanuit de overheid nieuwe maatregelen komen. Het overzicht in deze special is geschreven met de kennis tot en met 18 januari 2024, 17.00 uur.

Uiteraard kunt u met al uw vragen terecht bij de adviseurs van ESJ. Wij informeren u graag over de fiscaal aantrekkelijke mogelijkheden.

 

Gepubliceerd op 18-01-2024

Download nu

*
*
*

Meer whitepapers

Zakendoen met uw eigen bv

Als dga bent u in de unieke positie om zaken te doen met uw eigen bv. Wie de regels in acht neemt, kan aantrekkelijk zakendoen met zijn eigen bv.

Auto: zakelijk of privé?

Zet ik de auto op de zaak of houd ik hem privé? Wat is fiscaal de beste optie? Wat zijn de belangrijkste voor- en nadelen van zakelijk rijden en wat weegt dan het zwaarst? Vragen waar veel ondernemers mee worstelen.

Alternatieve financieringsvormen

Voor mkb-bedrijven is het niet eenvoudig om geld te lenen bij een bank. Gelukkig is er een nieuwe financieringsmarkt ontstaan, een markt die complementair kan zijn aan de zo vertrouwde bancaire financiering. Daarnaast biedt…