Deze vacature is op dit moment niet beschikbaar. Bekijk voor meer HR- en Salarisadvies vacatures onze vacaturepagina. 

HR- en Salarisadvies vacatures

 

 

Junior HR vacature

Voor ons team HR- en Salarisadvies in Zevenbergen zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven junior HR adviseur of specialist. Heb jij net een studie op het gebied van HR of bestuur en organisatie afgerond? En ben je er klaar voor om jouw carrière te kick-starten? Wij bieden je de kans om te beginnen in een omgeving, waarin jouw ontwikkeling op professioneel en persoonlijk gebied centraal staat. Je draait vanaf dag één mee in de dagelijkse praktijk met onze klanten. Maakt dit je nieuwsgierig? Bekijk hieronder de vacature voor junior HR adviseur bij ESJ.

Meer informatie

Wat doet ESJ?

Bij ESJ geven we al sinds jaar en dag advies op maat aan andere bedrijven op het gebied van financiën, belastingen, corporate finance, HR en salarissen. We zijn een middelgroot kantoor, waardoor we een breed scala aan klanten kunnen bedienen: van ondernemers tot multinationals. Wij staan voor technologische innovatie, maar ook voor de menselijke maat. Daarom werken we met korte lijnen en komen met concrete oplossingen voor onze klanten.
 

Vacature junior HR adviseur

Als junior HR adviseur of specialist heb je een afgeronde opleiding in de richting van HR of bestuur en organisatie. We staan ook open voor andere studieachtergronden, zoals communicatie en (arbeid)psychologie. Het is een pré als jouw affiniteit met HR blijkt uit extra-curriculaire activiteiten, maar dit is geen verplichting.

Bij ESJ werk je aan projecten voor een breed scala aan klanten. Je krijgt dus de kans om kennis te maken met verschillende bedrijven. Je leert alles op het gebied van HR, zoals learning & development, salarisadministratie en recruitment. Ook hebben we veel aandacht voor technologische ontwikkelingen op HR gebied, die steeds belangrijker worden doordat we flexibeler en op afstand werken. Het is belangrijk dat je daarmee affiniteit hebt.

Kun jij je hierin vinden? Bij ESJ zoeken we iemand die:

 • Proactief is en graag zelf het initiatief neemt.
 • Een teamspeler is, maar ook zelfstandig kan werken.
 • Helder en duidelijk kan communiceren.
 • Mensgericht is en goed kan omgaan met zowel collega’s als klanten.
 • Een klantgerichte en dienstverlenende instelling heeft.
   

Mail ons
 

Junior HR specialist – waarom bij ESJ?

ESJ is de perfecte plek om je carrière als junior HR specialist of adviseur te starten. We willen het beste voor onze klanten, maar ook het beste voor onze medewerkers. Daarom bieden we jou een uitdagende functie met een gevarieerd takenpakket. Je draait direct mee op klantprojecten en je wordt hierbij goed begeleid door jouw leidinggevenden en collega’s. We stimuleren je om jezelf te blijven ontwikkelen.

We vinden het heel belangrijk dat al onze collega’s zich thuis voelen bij ESJ. We ondernemen diverse activiteiten om te zorgen dat iedereen zich onderdeel voelt van het team. We verwachten professionaliteit en inzet, maar vinden een goede sfeer en collegialiteit minstens zo belangrijk. Bij ons ben je vanaf dag één een integraal onderdeel van het team. Verder bieden we je bij ESJ het volgende:

 • Mogelijkheid om je carrière te plannen via onze ESJ Campus. We brengen jouw talenten en ambities in kaart en helpen je jouw loopbaan op een manier in te richten die perfect op jouw wensen en kwaliteiten aansluit.
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ambities en hoe je deze in jouw team kunt waarmaken.
 • Afwisselend en inhoudelijk werk, gecombineerd met een fijne werksfeer.
 • Voor jouw mentale gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen van OpenUp. Ook kun je hier onder meer masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach.
 • Een aantrekkelijk salaris en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een studieregeling, pensioenfonds, standaard 27 verlofdagen en de mogelijkheid om er 13 bij te kopen, een thuiswerkvergoeding en gratis lunch!
 • Afhankelijk van de functie is er de mogelijkheid tot een lease auto via ESJ of korting op een private lease auto.
   

Solliciteer nu!

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en herken je jezelf in de competenties? Solliciteer direct hieronder.

Wil je meer weten over de vacature of wil je van onze collega’s horen hoe ze het vinden om bij ESJ te werken? ​​​​​​Neem voor meer info contact op met Margot Antens via +31 6 59880893 of werkenbij@esj.nl.

Wil je gerelateerde vacatures bekijken? Klik dan hier.

 

 

SOLLICITEER NU!

Drag 'n Drop your files here!
Drag 'n Drop your files here!
contact-background.jpg

Direct contact?

We nodigen je graag uit voor een kennismaking! Neem contact op met Margot Antens (Corporate Recruiter)

Stuur Margot een mail Bel Margot via +31 6 59880893
contact-background.jpg

Gerelateerde vacatures

Loading...

Salaris & HR-adviseur

Fulltime Parttime Zevenbergen

ESJ is de carrière boost voor financieel talent. Iedereen telt mee bij ESJ en als Salaris & HR-adviseur ben jij daadwerkelijk van toegevoegde waarde.

Traineeship HR- en Salarisadministratie

Fulltime Parttime Zevenbergen

Voor onze vestiging in Zevenbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven starter voor ons Traineeship HR- en Salarisadministratie!

HR- en Salarisadministrateur

Parttime Etten-Leur

Wij zijn op zoek naar een HR- en Salarisadviseur voor ons kleine en hechte International Payroll team in Etten-Leur!

Junior Salarisadministrateur

Fulltime Parttime Zevenbergen

Onze (inter)nationale loonadviespraktijk is sterk groeiende. Jouw expertise kunnen wij direct gebruiken!