Junior assistent accountant vacature

Voor onze samenstel- en adviespraktijk in Etten-Leur zijn we op zoek naar een beginnend en ambitieuze assistent accountant, die gedreven is om zich elke dag verder te ontwikkelen. Werken en leren gaat bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk bij onze klanten is jouw leerschool. Lijkt je dit wel wat? Bekijk dan hieronder de vacature voor junior assistent accountant bij ESJ.
 

Beginnend assistent accountant

ESJ is de ideale plek om je carrière als assistent accountant te starten en uit te groeien tot ware financial engineer. In deze uitdagende functie heb je een gevarieerd taken- en klantenpakket en de ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit stimuleren we door te communiceren, coachen en begeleiden. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze samenstelpraktijk.
 

Taken beginnend assistent accountant

Vanaf de eerste werkdag ben jij volledig onderdeel van ons team. Professionaliteit staat centraal in combinatie met sfeer, collegialiteit en slagvaardigheid. Als beginnend assistent accountant ben jij verantwoordelijk voor de verwerking van de financiële administratie van jouw klantenportefeuille. Een belangrijke taak voor jou wordt het optimaliseren van de automatische administratieve processen en IT-mogelijkheden én het stimuleren van het efficiënt en effectief gebruik door relaties en collega’s.


Functieprofiel junior assistent accountant

Voor de functie van junior assistent accountant heb je:

 • Een (bijna) afgeronde HBO opleiding Accountancy / Bedrijfseconomie.
 • Een sterke affiniteit met automatisering. Je bent je bewust van de ontwikkelingen in de accountancy branche en wilt een actieve bijdrage leveren aan het creëren van nieuwe kansen en producten.
 • Communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands en Engels). Je hebt van nature de instelling die nodig is om goed contact met klanten en relaties te onderhouden.
 • Een radar voor nieuwe kansen en situaties en de kennis om daarnaar te handelen. Je bent bereid je te verdiepen in kennis van de financiële IT systemen en staat ervoor open om dit over te dragen aan collega’s.
 • Een flexibele en proactieve instelling. Daarnaast ben je dienstverlenend en klantgericht.

 

Haal het maximale uit jezelf!

Wij bieden jou een afwisselende baan en een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen als junior assistent. Ook krijg je van ons:

 • De kans om je financiële carrière te plannen met onze ESJ Campus en hier op innovatieve wijze invulling aan te geven. Met talent gekoppeld aan ambitie wordt je loopbaan uitgestippeld.
 • De ruimte om je persoonlijke ambities te realiseren. Binnen ons hechte team werken we samen aan deze ontwikkeling.
 • Een aantrekkelijk salaris en een uitdagend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een prima studieregeling, pensioen dat wij voor je betalen, standaard 27 verlofdagen en de mogelijkheid om er 13 bij te kopen, thuiswerkvergoeding en gratis lunch!
 • Inhoudelijk uitdagend werk en een fijne werksfeer.
 • Voor jouw mentale gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen van OpenUp. Ook kun je hier onder meer masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach.
   

Solliciteer nu!

Klinkt deze functie als een perfecte match? Ga dan de uitdaging aan en reageer op de vacature van beginnend assistent accountant bij ESJ.

Neem voor meer informatie contact op met Margot Antens via +31 6 59880893 of werkenbij@esj.nl.

Wil je vergelijkbare beginnend assistent accountant vacatures bekijken? Klik dan hier.

 

 

SOLLICITEER NU!

Drag 'n Drop your files here!
Drag 'n Drop your files here!
contact-background.jpg

Direct contact?

We nodigen je graag uit voor een kennismaking! Neem contact op met Margot Antens (Corporate Recruiter)

Stuur Margot een mail Bel Margot via +31 6 59880893
contact-background.jpg