Sweere 2.jpg

WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

Wij zijn voor onze controlepraktijk op zoek naar ambitieuze en gedreven assistent-accountants, die zich elke dag verder willen ontwikkelen. Werken en leren gaat bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk bij onze klanten is jouw leerschool.

 

Je bent je bewust van de belangen van de klant, je vakgebied en van onze organisatie. Werkzaamheden bestaan uit het controleren van jaarrekeningen, het samenstellen van financiële verantwoordingen, het assisteren bij bijzondere opdrachten en het signaleren van adviesmogelijkheden. Je werkt in teams en verricht de controle met name bij cliënten op locatie.

 

Het hechte en gezellige team van onze controlepraktijk in Etten-Leur bestaat uit ongeveer 25 collega’s en werkt voor een uiteenlopende groep klanten door heel Nederland. Ieder lid van ons team is een ambassadeur van onze organisatie. Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. We zijn benieuwd naar jouw professioneel kritische instelling! Zoek je zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Dan ben je bij ESJ aan het juiste adres!

CAREER STATEMENT

Herken jij jezelf hierin:

Je beschikt over een (bijna) afgeronde opleiding Bedrijfseconomie, Accountancy of Finance.

Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling.

Ook ben je ondernemend en je hebt een flexibele, proactieve instelling.

Je hebt affiniteit met IT.

Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands en Engels).

Je hebt van nature de instelling die nodig is om goed contact met klanten en relaties te onderhouden.

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

Wij bieden jou:

Via coaching on the job vindt intensieve begeleiding plaats door een ervaren collega, waarbij het realiseren van je persoonlijke ambities centraal staan.

Onze ESJ Campus biedt de kans om je financiële carrière te plannen en hier op innovatieve wijze invulling aan te geven. Met talent gekoppeld aan ambitie wordt je loopbaan uitgestippeld.

Jij bepaalt jouw eigen studietempo, zonder opgelegde studiedruk. Wil je een tussenjaar? Ook dat is mogelijk binnen ESJ.

Voor jouw mentale gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen van OpenUp. Ook kun je hier onder meer masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach.

Het realiseren van je persoonlijke ambities staat centraal. Binnen ons hechte team werken we samen aan deze ontwikkeling.

Een aantrekkelijk salaris en een uitdagend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede studieregeling, leaseauto (vrije keuze) of mobiliteitsbudget, pensioen dat voor je wordt betaald, gratis lunch op kantoor en standaard 27 verlofdagen en de mogelijkheid om er 13 bij te kopen!

De mogelijkheid om deel te nemen aan diverse (vaktechnische) werkgroepen. Vind jij bijvoorbeeld duurzaamheid belangrijk en wil jij jezelf daar graag voor inzetten? Word dan lid van het Green Team en bepaal mede wat ESJ gaat doen op dit gebied!

Ben jij een fervent voetbalsupporter? Pak dan een ‘avondje NAC’ mee in onze ESJ skybox!

Assistent Accountant bij ESJ

Raoul Rombouts is Assistent Accountant op de controle afdeling. Wat hij leuk vindt aan zijn werk, is dat hij veel klantcontact heeft. En dan niet alleen het klantcontact op zakelijk gebied, maar dat je ook de mens achter een bedrijf leert kennen.

Bekijk meer ervaringen van collega's

Hanneke Joris (3).jpg

FINANCIËLE PLANNING BEGINT MET CARRIÈREPLANNING

ESJ is de ideale plek om je carrière te starten! Iedereen telt mee bij ESJ en als Assistent-Accountant ben jij daadwerkelijk van toegevoegde waarde. We bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer. Een uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket.

 

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze controlepraktijk.

SOLLICITEER NU!

Drag 'n Drop your files here!
Drag 'n Drop your files here!
contact-background.jpg

Direct contact?

We nodigen je graag uit voor een kennismaking! Neem contact op met Margot Antens (Corporate Recruiter)

Stuur Margot een mail Bel Margot via +31 6 59880893
contact-background.jpg

Gerelateerde vacatures

Loading...

Financial IT Engineer

Fulltime Etten-Leur

Wij zijn voor onze controlepraktijk op zoek naar een ambitieuze en gedreven Financial IT Engineer.

Assistent Accountant gevorderd RA

Fulltime Parttime Etten-Leur

Ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan? Wij zijn voor onze controlepraktijk op zoek naar een assistent-accountant!

Assistent Accountant

Fulltime Etten-Leur

Maak jij het verschil in het samenstelteam op ons kantoor in Etten-Leur?