Sander Sandra Ed (5).jpg

WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

Vanaf de eerste werkdag word je volledig in ons team opgenomen. Als lid van het Audit / Accountancy team krijg je verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Je krijgt veel vrijheid om nieuwe tools te ontwikkelen. Uiteraard word je hierin door een mentor actief begeleid.

 

Innoveren is voor jou vanzelfsprekend; je hebt een duidelijke affiniteit voor IT en draagt bij aan innovatieve oplossingen voor onze auditpraktijk en klanten. Je werkzaamheden bestaan - naast reguliere jaarwerk/controlewerkzaamheden - hoofdzakelijk uit:
 

  • Audit team ondersteunen bij haar werkzaamheden voor klanten,
  • Rapportagetools verbeteren en ontwikkelen,
  • Ondersteuning bij hands-on IT oplossingen,
  • Ontwikkelen van data-analyse tools met behulp van Caseware - IDEA en/of Excel. 

CAREER STATEMENT

Herken jij jezelf hierin:

Je beschikt over een (bijna) afgeronde HBO opleiding Accountancy / Bedrijfseconomie of Business IT & Management / Informatica.

Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling. Je bent ondernemend en hebt een flexibele, proactieve instelling.

Je hebt affiniteit met IT en bent bekend met automatiseren en dit voor de controlepraktijk om te zetten in praktische toepassingen. Je gaat uitdagingen om nieuwe dingen te leren niet uit de weg.

Je bent zorgvuldig, analytisch sterk en staat open voor vernieuwing.

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

Wij bieden jou:

Onze ESJ Campus biedt de kans om je financiële carrière te plannen en hier op innovatieve wijze invulling aan te geven. Met talent gekoppeld aan ambitie wordt je loopbaan verder uitgestippeld.

Met GoodHabitz heb je vrij en onbeperkt toegang tot meer dan 100 online trainingen die je helpen het maximale uit jezelf te halen.

Het realiseren van je persoonlijke ambities staat centraal. Binnen ons hechte team werken we samen aan deze ontwikkeling.

Een aantrekkelijk salaris en een uitdagend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een erg goede studieregeling, pensioen dat voor je wordt betaald, standaard 27 verlofdagen en de mogelijkheid om er 13 bij te kopen, thuiswerkvergoeding en gratis lunch!

controlemanager bij ESJ

Sander Pannekeet is binnen ESJ werkzaam als controlemanager. Als ervaren kracht heeft Sander bij ESJ de kans gekregen om deel te nemen aan het senior professional programma. Je krijgt hierbij de kans om jezelf verder te ontwikkelen, onder andere met begeleiding van een externe coach.

Bekijk meer ervaringen van collega's

Anne-Lies kantoor (2).jpg

FINANCIËLE PLANNING BEGINT MET CARRIÈREPLANNING

ESJ is de carrière boost voor financieel talent. Iedereen telt mee bij ESJ. Als Financial IT Engineer ben jij daadwerkelijk van toegevoegde waarde. We bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer. Een uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket.

 

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze controlepraktijk.

SOLLICITEER NU!

Drag 'n Drop your files here!
Drag 'n Drop your files here!
contact-background.jpg

Direct contact?

We nodigen je graag uit voor een kennismaking! Neem contact op met Maaike Mensing (HR-adviseur)

Stuur Maaike een mail Bel Maaike via (088) 0320 600
contact-background.jpg

Gerelateerde vacatures

Loading...

Assistent Accountant beginnend RA

Fulltime Parttime Breda

We zoeken voor onze controlepraktijk naar een Assistent-Accountant, die zich elke dag verder wil ontwikkelen.

Assistent Accountant gevorderd RA

Fulltime Parttime Breda

Ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan? Wij zijn voor onze controlepraktijk op zoek naar een assistent-accountant!