Sam balie (4).jpg

WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

Ons enthousiast team op de backoffice in Oosterhout is op zoek naar een duizendpoot. Samen met je collega's houd je ons CRM systeem up-to-date, geef je ondersteuning op secretarieel, marketing en facilitair gebied en ben je een vraagbaak voor je collega’s en klanten. Zoek je een dynamische en afwisselende baan en hou je ervan in een team te werken? Aarzel niet en neem contact met ons op

Het Centrale Back Office in Oosterhout bestaat uit een 6-tal medewerkers, die samen met jou het beste uit zichzelf en elkaar proberen te halen. Daarbij is ook zeker ruimte om je persoonlijke skills verder te ontwikkelen. Kortom een heel leuke, uitdagende baan!

In deze uitdagende functie ben je de faciliterende spil op secretarieel en organisatorisch gebied. Je werkt intensief met onze klantenportal, waarbij je onder andere verantwoordelijk bent voor het verzorgen en digitaal beschikbaar stellen van correspondentie. Je hebt een actieve rol bij pilots van nieuwe concepten en bij de automatisering van processen gericht op efficiencyverbetering.  

 

Ook wordt er ondersteuning geboden bij diverse projecten en versterk je aan belanghebbenden informatie met betrekking tot nieuwe kennis, functionaliteiten van diverse pakketten en de dagelijkse workflow. Daarnaast bestaan je werkzaamheden onder andere uit: 

  • Up to date houden van ons relatiesysteem

  • Uitwerken van jaarstukken, inkomende en uitgaande correspondentie

  • Actief bijhouden van de centrale mailbox en het ontvangen van bezoekers

  • Aanspreekpunt zijn voor klanten en collega’s

  • Ondersteunen van het management

  • Ondersteuning op marketing en facilitair gebied

CAREER STATEMENT

Herken jij jezelf hierin:

Je beschikt over een (afgeronde) MBO opleiding op secretarieel gebied.

Je hebt al werkervaring opgedaan in een secretariële functie.

Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Je bent alert op kansen, nieuwe situaties of problemen en kan hier in een vroeg stadium naar handelen.

Je beschikt over een flexibele, leergierige en proactieve instelling. Je vindt het geen probleem om ad hoc te werken en vindt het een uitdaging om nieuwe ontwikkelingen je zo snel mogelijk eigen te maken.

Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Engels en Nederlands).

Uitstekende kennis van Ms Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook).

Je bent positief ingesteld en bent een echte teamplayer.

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

Wij bieden jou:

Een zelfstandige en afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden, die afgestemd zijn op de persoonlijke wensen van onze medewerkers, waaronder: pensioen dat voor je wordt betaald, standaard 27 verlofdagen en de mogelijkheid om er 13 bij te kopen! Ook krijg je een reiskostenvergoeding, gratis lunch en een laptop en iPhone van de zaak.

Voor jouw mentale gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen van OpenUp. Ook kun je hier onder meer masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach.

Door goed te zijn in wat je doet en je verbonden te voelen met onze organisatie, krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers plezier in hun werk hebben als hun werk inhoudelijk uitdagend en de werksfeer goed is. Daarom zorgen wij samen met onze mensen voor een goed evenwicht tussen werken, studeren en privéleven.

Anne-Lies kantoor (2).jpg

FINANCIËLE PLANNING BEGINT MET CARRIÈREPLANNING

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Als je goed bent in je vak, bereid bent om te leren en positief bijdraagt aan scherpzinnige en innovatieve oplossingen voor onze klanten, dan krijg je alle kans om je carrièreplanning een flinke boost te geven.

Werken bij ESJ

Wil jij weten wat werken bij ESJ zo leuk en uitdagend maakt? Onze collega's vertellen je graag over hun eigen ervaringen!

“Mijn werkdag is iedere dag weer anders. Ik werk voor veel verschillende type klanten wat mijn werk uitdagend maakt. Daarnaast krijg ik door middel van de ESJ Campus alle mogelijkheden om mezelf te blijven ontwikkelen.”

ILSE JOOSEN Management assistent

Ilse Joosen.png

SOLLICITEER NU!

Drag 'n Drop your files here!
Drag 'n Drop your files here!
contact-background.jpg

Direct contact?

We nodigen je graag uit voor een kennismaking! Neem contact op met Margot Antens (Corporate Recruiter)

Stuur Margot een mail Bel Margot via +31 6 59880893
contact-background.jpg

Gerelateerde vacatures

Loading...