Menu Inloggen Mijn ESJ

Duidelijk boekhouden

Wij weten wat er speelt

Online Boekhouden

Steeds meer ondernemers hebben behoefte aan een administratiekantoor dat deskundig, betrouwbaar én betaalbaar is. Naast de full-service dienstverlening van ESJ Financial Engineering, bieden we praktische ondersteuning voor MKB ondernemers op het gebied van financiële administratie, belastingen en jaarrekeningen.

Veel van onze klanten maken gebruik van een online boekhoudpakket van Exact Online. Met behulp van de koppeling aan een scan- en herkenapplicatie worden uw facturen digitaal verwerkt in de online administratie. Via internet kunt u altijd en overal bij uw financiële administratie en hebt u de mogelijkheid om te werken waar u maar wilt.

Wilt u zelf meer ondernemen en minder boekhouden?

Dan is het uitbesteden van uw boekhouding een uitkomst. Veel zaken kunnen u en uw medewerkers zelf. Waar het in uw bedrijf stopt, pakken wij de draad graag op. Van beperkte ondersteuning tot totaalpakket, u bent degene die kiest. Welk abonnement u ook kiest, u kunt voor uw financiële administratie altijd makkelijk online samenwerken met ESJ.

Uw keuzemogelijkheden

ESJ kijkt mee

U voert uw financiële administratie, ESJ controleert o.a. op dubbele facturen, spookfacturen, juiste toepassing BTW, corrigeert en geeft feedback.

Meekijken met ESJ

ESJ voert de administratie, u houdt de regie, verzorgt de betalingen en geeft eventuele mutaties door.

ESJ ontzorgt

ESJ ontzorgt u volledig, inclusief het klaarzetten van betaalopdrachten.

Met het online dashboard hebt u in één oogopslag zicht op uw bedrijfsresultaten, de omvang van de openstaande posten, crediteuren en banksaldi. Alle detailinformatie over uw debiteuren en crediteuren is online beschikbaar, tot en met de onderliggende facturen. Dat zijn nog maar een paar voordelen van het uitbesteden van uw boekhouding.

ESJ Salarisadvies

Uw personeels- en salarisadministratie zijn van groot belang voor uw bedrijf en uw personeel. Wilt u zorgeloos ondernemen en zeker weten dat de salarisverwerking, loonbelastingzaken, sociale verzekeringen, arbeidsvoorwaarden en andere arbeidszaken goed geregeld zijn, dan bieden de salarisadviseurs van ESJ u ondersteuning op maat. Met onze servicemodules bepaalt u zelf welke zaken u uit handen geeft.

Meer informatie over uitbesteding van uw boekhouding

Wilt u weten of het uitbesteden van uw financiële administratie iets voor u is?
Breda
Zwijndrecht
Oosterhout
Roosendaal

De specialisten van ESJ helpen u graag op weg!

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »